Byť fit podľa topmodelky Kocianovej? Box je úžasný, odporúčam!

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová dostala do vienka od prírody vysokú a štíhlu figúru. Keď pred pár rokmi hovorila, že vôbec necvičí, bolo ťažké tomu uveriť.

12.09.2013 07:00
debata
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v... Foto: ELITE MODEL MANAGMENT
Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v šatách z kolekcie Dior.

Ako sa však nedávno rodáčka z Trenčína priznala, aj v jej živote nastali zmeny. Vrhla sa na fyzické aktivity s plným nasadením. „Chodím cvičiť, pravidelne, niekedy aj šesťkrát za týždeň. A začala som boxovať,“ prezradila pre Pravdu po finále Schwarzkopf Elite Model Look 2013 v Prahe.

„Väčšinou boxujem v New Yorku, ale snažím sa aj inde, vyhľadávam trénerov podľa odporúčaní známych. Je to dobré na kondičku, kardio, ale najmä veľmi dobré na psychiku,“ vymenovala benefity svojej obľúbenej aktivity. „Človek sa úplne vybije, vybúri. A hocičo sa môže stať, z tréningu odchádza čistý. Teší sa, že sa hodí do vane alebo do postele a nemusí myslieť na svoje problémy.“

Podľa krásky, ktorá v minulosti pracovala pre Dior či Vivienne Westwood, bola cesta k cvičeniu veľmi prirodzená. Určite nie je jedinou modelkou, ktorá kedysi obchádzala všetky fitness-centrá či tréningové haly. Hoci má len 24 rokov, tvrdí, že cvičenie prišlo s vekom. „V našom biznise mať 24 rokov už nie je také ľahké,“ skonštatovala.

„Sama som dlho necvičila. Pamätám si, keď som sa raz za čas vybrala do fitka, moja kamarátka Denisa Dvořáková si robila srandu a tvrdila, že ona teda cvičiť určite nebude. A nedávno sme sa stretli v Monaku a opýtala sa ma, či si nepôjdeme spolu zacvičiť. Vtedy sme sa zhodli, že to asi bude vekom,“ s úsmevom zhodnotila Kocianová.

Priznala sa však, že najčastejšie chodiť cvičiť sama a tak ju to aj baví. „Na box potrebujem partnera, ktorý mi drží tie laby na udieranie. Ale inak cvičievam sama a páči sa mi to,“ doplnila.

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #box #fitness #Michaela Kocianová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...