Dvakrát taký veľký ako Biely dom, v USA predávajú najdrahší dom Ameriky! Ten luxus vás ohúri

Do skupiny tých najdrahších nehnuteľností na celej planéte a ašpirujúc na titul najdrahšieho domu Ameriky - tak vstúpil na americký realitný trh luxusný komplex nazvaný príznačne The One (Jedinečný). Dom s týmto názvom predávajú v kalifornskom Bel Air.

23.01.2022 07:00
1 Foto:
Letecký pohľad na priestory luxusného domu The One, jedného z najdrahších domov planéty, ktorý sa dostal na realitný trh v Amerike za sumu 295 miliónov dolárov.
debata (25)

Ako informovala na svojich stránkach spoločnosť TopTenRealEsta­teDeals.com, nehnuteľnosť zaberá plochu takmer dvakrát takú veľkú ako Biely dom, sídlo amerického prezidenta vo Washingtone (5100 metrov štvorcových).

Sídlo v Bel Air, posadené na výbežku s 360-stupňovým panoramatickým výhľadom na Tichý oceán, centrum Los Angeles a pohorie San Gabriel, je z troch strán obklopené priekopou a zaberá plochu 9800 metrov štvorcových. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s výmerov takmer 4 akrov a počas výstavby bol postupne upravovaný a vyvýšený tak, aby sa ďalej optimalizoval výhľad.

Exteriérový pohľad na priestory luxusného domu...
Pohľad do spoločenskej miestnosti v priestoroch...
+8Exteriérový pohľad na priestory luxusného domu...

Ako píše portál, dom má k dispozícii 21 spální a 49 kúpeľní. Medzi najvýznamnejšie prvky The One patrí päť vonkajších a vnútorných bazénov s vodnou priekopou obopínajúcou tri štvrtiny exteriéru, nočný klub, salón krásy s kompletnými službami, wellness kúpele, 10 000 štvorcových stôp a 400 stôp privátnej vonkajšej bežeckej dráhy s preskleným výhľadom na mesto a súkromné ​​divadlo (kino) s viac ako 40 miestami na sedenie.

Po kúpe sa majetkom potenciálneho záujemcu stane aj umelecké dielo s motýľmi od Stephena Wilsona, luster Oto Murano od Vistosi, a rotujúca socha od Mikea Fieldsa a sklenená plastika od talianskej umelkyne Simone Cenedese.

zväčšiť Pohľad do spoločenskej miestnosti v priestoroch... Foto: Unlimited Style Real Estate Photo/TopTenRealEstateDeals.com
dom, luxus, nehnuteľnosť, Pohľad do spoločenskej miestnosti v priestoroch luxusného domu The One, jedného z najdrahších domov planéty, ktorý sa dostal na realitný trh v Amerike za sumu 295 miliónov dolárov.

K dispozícii je tiež dvojposchodová knižnica/kancelária s balkónom a vodnými prvkami dotýkajúcimi sa troch stien s oknami a parketové podlahy. K tomu môžete prirátať vlastný bar so zadnou stenou, dymovým zrkadlom a mramorovými doskami, cigarový salónik, bowling so štyrmi dráhami, wellness centrum, posilňovňu, 64-metrový krytý bazén s džúsovým barom, tenisový kurt, vínnu pivnicu s kapacitou na 10-tisíc fliaš a garáž pre viac ako 30 áut s dvomi točňami s výkladom.

Ako podotkla webová stránka realitného portálu, ak sa The One predá niekde blízko požadovanej sumy 295 miliónov dolárov, bol by to najdrahší dom, aký sa kedy predal v Kalifornii. Prekonal by tak takmer o 100 miliónov nehnuteľnosť v Malibu, za ktorú v roku 2021 zaplatil rizikový kapitalista Marc Andreessen 177 miliónov dolárov a sumu 165 miliónov dolárov, ktorú generálny riaditeľ Amazonu Jeff Bezos zaplatil v roku 2020 za svoju usadlosť v Beverly Hills.

© Autorské práva vyhradené

25 debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #luxus #realitný trh #Biely dom #nehnuteľnosť #Bel Air

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...