Tajomný osud sestier z Titanicu, pravdivé príbehy aj hriešne noci plné vášne! Tipy na dovolenkové čítanie

Sladké ničnerobenie počas dovolenky vám môžu spríjemniť knižné novinky, tu sú tipy.

20.08.2021 15:00
kniha, žena, čítanie, dovolenka, oddych, pláž,... Foto:
Milujete čítanie počas dovolenky? Akú knihu si pribaliť do kufra?
debata

Sestry z Titanicu

Sestry Nora a Delia sú ako oheň a voda. Jedného dňa príde list z Ameriky a ony dostanú jedinečnú šancu uniknúť zo zapadnutej írskej farmy a získať nový život v Novom svete. Vzdialený príbuzný im poskytne prostriedky na cestu Titanicom do New Yorku. Nora, obletovaná krásavica, sa má stať guvernantkou v bohatej rodine, zatiaľ čo jemná, nesmelá a celý život odstrkovaná Delia bude pracovať ako slúžka. Osud však zamieša karty celkom inak. „Loď snov“ Titanic stroskotá. Delia katastrofu prežije, ale Nora je nezvestná.

sestry-z-titaniku

55 pravdivých príbehov

Pravdivé príbehy zrejme neraz oslovujú ľudí, ktorí podobnú situáciu zažili na vlastnej koži, alebo vo svojom okolí. Možno ich zaujíma, ako si s ňou poradil náš hrdina či hrdinka a niekedy aj vďaka ich príbehu získajú iný pohľad na vec. A neraz človeku v zložitej životnej situácii pomôže už len vedomie, že podobné – či ešte väčšie ťažkosti – ako on, riešia aj iní ľudia. V knihe 55 pravdivých príbehov nájdete zmes osudov týkajúcich sa rôznych životných skúšok.

55 pravdivych pribehov

Sedem hriešnych nocí

Sidonie Forsythová chce zúfalo zachrániť život svojej sestry, preto súhlasí s desivým osudom. Za múrmi hradu Craven žije Jonas Merrick, notoricky známy darebák a zvodca, ktorému sa má oddať na sedem hriešnych nocí. Lenže počas toho týždňa si zrazu uvedomí, že jej na tom darebákovi napriek všetkému záleží. Navonok drsný, osamelý Jonas by chcel aspoň na chvíľu zabudnúť na svoj údel, ale ten mu ustavične pripomínajú odrazy v zrkadlách, ktorými si vyzdobil izbu. Keď sa na prahu jeho dverí objaví Sidonie, predstava, ako ju bude zvádzať, v ňom vzbudí sladké očakávania.

sedem-hriesnych-noci

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižné tipy

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....