Vo zvuku rýchlovarnej kanvice počujete šum mora? 5 znakov, že už potrebujete dovolenku

Skutočnosť, že túžite "vypnúť" a dopriať si sladkú dovolenku, pociťujete už dlhšie. Ale tu sú nástojčivé znaky, že ju potrebujete okamžite!

30.06.2021 13:00
žena, pláž, brazílčanka Foto:
Už to nevydržíte, musíte "vypadnúť" niekam za slnkom!
debata

Každý deň klikáte na fotografie z minulej dovolenky

Ráno, akonáhle zapnete počítač, začnete klikať na súbor „dovolenky“ a prezerať si s nostalgiou fotografie z vašich obľúbených destinácií. Namiesto práce sa tak oddávate snívaniu a spomienkam, následne sa dostaví nervozita, pretože „nestíhate“.

NY Special Screening of "Summer of Soul" Čítajte viac Maxišaty, na nich kvety - to je osvedčený recept leta: 7 slávnych dám to potvrdí

Prepínate a hľadáte dokumenty o cestovaní

Aj večer pred televízorom zúrivo prepínate kanály a pátrate po tom, čo by ste pozerali. Ale vaše túžby diváka sa obmedzujú na programy o cestovaní a je vám v podstate jedno, kam vás kamera vezme.

Počujete šumenie mora, hoci ste v kancelárii

Či už je to tlačiareň vedľa v kancelárii alebo zvuk rýchlovarnej kanvice v kuchynke, vám to všetko znie rovnako – počujete šum mora. Ste si celkom istá – more nielen počujete, ale už aj vidíte – vlny sa trieštia o skaly a vietor vám jemne strapatí vlasy… Fakt, že vás šéf či kolega necitlivo vytrhne zo snívania vám rozhodne na nálade nepridá.

Farbicky Čítajte viac Pripravená na leto! 15 tipov na jednodielne plavky, v ktorých vás neprehliadnu

Šetrič obrazovky – dovolenkový gýč

Biela pláž, zelené palmy, tyrkysová voda… Farbený drink v ruke a slnko v tvári. Áno, presne takúto gýčovú fotografiu potrebujete, aby ste v práci prežili ešte niekoľko nekonečných dní do vášho odchodu.

Zasa si bezdôvodne obliekate plavky

Zo skrine vyberiete bikiny, ktoré si s radostným očakávaním natiahnete na seba po príchode do práce. A potom aj tie ďalšie – lebo na sezónu ste už pripravená niekoľko týždňov. Ak niekto nečakane zazvoní pri vašich dverách, v úľaku hľadáte, čo si na plavky narýchlo oblečiete…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #more #relax

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....