Hviezda z Krok za krokom predala obrovské sídlo! Ako bývala? Ten luxus ohromí

Herečku Suzanne Somersovú poznajú dobre aj slovenskí diváci zo seriálu Krok za krokom. Na obrazovkách žila v typickom americkom rodinnom dome, v skutočnosti si však s manželom užívala luxusnú nehnuteľnosť.

22.05.2021 06:00
shutterstock 548209294 Foto:
Herečka Suzanne Somers a jej manžel Alan Hamel na archívnom zábere.
debata

Reč je o dome v Palm Springs, ktorý kúpili a zveľaďovali s manželom Alanom Hamelom ešte pred pár dekádami. V roku 2008 sa napokon nehnuteľnosť v Palm Springs, ktorú tvorili niekoľko budov, externý bazén a pomerne veľký pozemok okolo, rozhodli predať.

Predaj sa nedávno konečne uskutočnil, ako informovala stránka Toptenrealesta­tedeals. Došlo však aj k výraznej redukcii pôvodnej ceny – v roku 2008 totiž dali slávni manželia ponuku na trh s realitami vo výške 35 miliónov dolárov. Napokon sa podarilo sídlo na rozlohe 28 akrov predať za 8,5 milióna dolárov.

Manželský pár pri zariaďovaní nehnuteľnosti spojil svoju lásku k prírode a eleganciu s použitím kontrastov. Trblietavé krištáľové lustre visia v miestnostiach z prírodnej horniny a opracovaného dreva – drsné oproti hladkému, tvrdé vedľa mäkkého. Celkovo sa na pozemku nachádza päť budov s pavilónmi s rozlohou 10 000 metrov štvorcových.

Jedáleň v hlavnej budove zažila množstvo večier...
Nehnuteľnosť v Palm Springs tvorilo niekoľko...
+6Jedna z miestností usadlosti v Palm Springs,...

V jednej z nich sa nachádza hlavná suita, jedáleň pre 32 osôb, obývacia izba, samostatná dvojizbová kuchyňa, vínna pivnica s 2 000 fľašami. Nechýba napríklad ani kamenný hosťovský domček, ktorý v 20. rokoch minulého storočia navrhol Albert Frey. K dispozícii je tiež vonkajší amfiteáter vytesaný do hory s kapacitou 50 miest s tanečným parketom, bazénom, kúpeľmi, turistickými chodníkmi a prírodným vodopádom, ktorý sa rozlieva z kopca. Prístup k domu je súkromnou lanovkou, golfovým vozíkom alebo svahom kamenných schodov.

Herečka, ktorá pred časom oslávila 74 rokov a jej o desať rokov starší manžel sa rozhodli pre definitívny predaj po tom, čo sa im nedávno stal úraz pri chôdzi zo schodov a museli podstúpiť operáciu. Nový domov si však plánuje údajne postaviť v blízkosti svojho pôvodného. Kupec, ktorého totožnosť zostala utajená, bude teda mať hviezdnych susedov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #vila #nehnuteľnosť #Suzanne Somers

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....