Ukážte nám, aký máte tvar chodidiel, my vám povieme, kto zarobí najviac!

Nie je to žiadna veda, či vlastne naopak? Vedeli ste o tom, že podľa tvaru nohy sa dá určiť charakter či prevažujúce emócie v našom živote. Podľa viacerých odborníkov sa však dá podľa nich odhadnúť aj čosi iné... náš finančný úspech.

20.03.2021 07:00
nohy, chodidlá, chôdza naboso Foto:
Dá sa podľa tvaru chodidiel predpovedať náš finančný úspech?
debata (3)

Nedávny prieskum, ktorý sa uskutočnil na vzorke bezmála 5470 účastníkov, zväčša užívateľov a návštevníkov portálu OnBuy.com, sa zameral na súvislosť medzi tvarom chodidiel a finančným príjmom. Z výsledkov, ktoré následne z tohto prieskumu vyplynuli, vytvorili tvorcovia rebríček najlepšie zarábajúcich „chodidiel“.

Z kategorizácie tvaru chodidiel, ktorá sa bežne používa už desiatky rokov a ktorú využíva aj čítanie z nôh (áno, tušíte správne, je to niečo podobné ako čítanie z ruky), vyplynulo nasledovné:

1. Roľnícka noha

Ľudia s týmto tvarom chodidla patria medzi finančne najúspešnejších. Keďže prieskum sa odohrával vo Veľkej Británii, hodnota priemerného ročného zárobku sa určovala v librách. Podľa výsledkov rebríčka ľudia s „roľníckymi“ chodidlami, zarobili v priemere 45-tisíc libier ročne. Podľa Casa Patona, zakladateľa portálu OnBuy.com, môže byť dôvodom aj povahu majiteľov takto tvarovaných chodidiel. „Ľudia s roľníckym tvarom chodidla sú známi pre svoje strategické myslenie a stálosť – veľmi starostlivo uvažujú o výhodách a nevýhodách veľkých aj malých rozhodnutí. Tieto vlastnosti umožňujú stály a pozitívny kariérny rast a prispievajú k ich finančnému úspechu.“

2. Štvorcová (obdĺžniková) noha

Len o dve tisícky menej v ročnom priemernom zárobku, teda 43-tisíc libier. Toľko si podľa prieskumu v priemere pripisujú na svoje konto majitelia hranatých chodiediel, ktoré sú výrazné svojím tvarom v jednej dĺžke zarovnaných všetkých piatich prstov.

3. Grécka noha

Na treťom mieste sa umiestnili majitelia s gréckym tvarom chodidla. Toto označenie sa roky používa pri chodidlách, pri ktorých je dominantný druhý prst za palcom a ten je v rámci chodidla aj najdlhší. Aj ich ročný zárobok sa hýba nad britským platovým priemerom, teda patria medzi finančne najúspešnejších jednotlivcov. Podľa odhadov si na konto pripíšu ročne zhruba 41-tisíc libier.

zväčšiť Tvar chodidiel a priemerný zárobok vo Veľkej... Foto: grafika OnBuy.com
Tvar chodidiel a priemerný zárobok vo Veľkej Británii podľa neho... Tvar chodidiel a priemerný zárobok vo Veľkej Británii podľa neho...

Na štvrtej priečke sa potom umiestnili majitelia takzvaných natiahnutých nôh, ide o chodidlá s prstami, ktoré sú výraznejšie umiestnené od seba a akoby roztiahnuté. V ich prípade ide stále o slušný zárobok, zhruba sumu 38-tisíc libier. No táto suma ich už v rámci britského platového priemeru radí medzi mierne podpriemerne zarábajúcich jednotlivcov.

Na piatom mieste s priemerným ročným zárobkom sa potom umiestnili majitelia rímskej nohy, ktorú charakterizujú predovšetkým prsty smerujúce do vnútornej strany chodidla. Ich zárobok činí v priemere 35-tisíc libier ročne, ešte o tri tisíc menej potom zaznamenali ľudia s egyptskými nohami, u ktorých prsty smerujú do vonkajšej strany a sú postupne zoradené tak, že od najmenšieho po najväčší tvoria jednotnú líniu.

Najnižší príjem sa preukázal u majiteľov takzvanej opičej nohy, pričom títo jednotlivci sa s príjmom 27-tisíc libier ročne umiestnili až 30 percent pod britským priemerom. Podľa zástupcu z portálu OnBuy.com je zásadným problémom ich emocionálnosť. „Je možné tvrdiť, že tí, ktorí majú tento typ chodidla, zápasia so stresom a tlakom na pracovisku, čo potenciálne môže brzdiť ich profesionálny a finančný pokrok,“ uviedol Cas Paton.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #plat #prieskum #financie #úspech #tvár #chodidlá #noha

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....