Čo chcú ženy po rozchode? Ako veľmi ubíja márna túžba po dieťatku? Knižné novinky pre vás

Marcové novinky už mieria k svojim čitateľom. Ktorá zaujme vás?

26.02.2021 13:00
kniha, žena, čítanie, čaj, káva, oddych, relax Foto:
Na akú knihu si brúsite zuby?
debata
Nezabudni na mňa

Nezabudni na mňa

Nechce každá žena po rozchode to isté? Aby jej bývalý ostal navždy sám! Alebo aby sa odsťahoval čo najďalej, ideálne na opustený ostrov! Najlepšie by bolo, ak by ho vôbec nebola stretla!

Po nečakanom rozchode sa cíti Tess úplne zničená. Ak by urobila niečo v ich vzťahu inak, ak by dokázala vrátiť veci späť… Ale nejde to. Je koniec. Musí na neho jednoducho zabudnúť. Na Silvestra sa opije a nahnevane si želá, aby ho vôbec nikdy nestretla. Keď sa však na druhý deň zobudí zistí, že jej želanie sa naplnilo. Pochopí, že má možno šancu urobiť to celé inak. A tentokrát správne… Zrazu môže prežiť svoj vzťah ešte raz, bez chýb a tak, aby sa skončil podľa jej očakávaní.

Všetko, čo (ne)chcem

Všetko, čo (ne)chcem

Dva sny, dva príbehy. A dve ženy, ktoré by si ich najradšej vymenili.

Nina má tesne pred tridsiatkou a túži vycúvať zo vzťahu, ktorý ju dusí. Dve čiarky na tehotenskom teste ju stavajú pred najvážnejšie rozhodnutie jej života. Floristka Liana sa vysnívaných dvoch čiarok nikdy nedočká. Tvári sa, že je nad vecou. Až kým jej manžel nepríde s uleteným nápadom, aby pohľadali ženu, ktorá im dieťatko vynosí. Nina a Liana až v tých najťažších životných situáciách zisťujú, že aj v tej najväčšej tme dokáže láska zrodiť svetlo nádeje, ak jej to sami dovolíme.

Strážca vody

Strážca vody

Nový strhujúci príbeh o hrdinstve, žiali a sile lásky, ktorá vylieči všetky rany.

Murphy Shepherd je muž s mnohými tajomstvami. Žije sám na ostrove a svoj život zasvätil pomoci iným. Aj keď smúti nad stratou priateľa, on sám môže byť stratený viac, ako si uvedomuje. Keď vytiahne z floridských vôd krásnu ženu, jeho život naberie nebezpečný smer. Neznáma ho priťahuje a v snahe nájsť jej stratenú dcéru preniká čoraz hlbšie do nebezpečného sveta obchodovania s ľuďmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....