Sandra Bullock predala nádhernú južanskú vilu. Aký má vkus? Pozrite sa s nami

Sandra Bullock je milovaná a populárna herečka, menej ľudí však vie, že je aj šikovná obchodníčka. Jednou z oblastí jej investičných záujmov sú aj nehnuteľnosti.

13.02.2021 07:00
debata (1)
Herečka Sandra Bullock prišla na premiéru filmu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Sandra Bullock prišla na premiéru filmu Bird Box v šatách Martin Grant. Herečka Sandra Bullock prišla na premiéru filmu Bird Box v šatách Martin Grant.

Iba nedávno sa podarilo Bullockovej predať malebnú plážovú vilu obklopenú rozsiahlym pozemkom na Tybee Island, ktorú vlastnila bezmála dve dekády. Ešte v roku 2001 ju kúpila za sumu 1,5 milióna dolárov. Jej predaj jej podľa viacerých zdrojov priniesol zisk, nie je však jasné, o aký veľký obnos išlo.

Ako píše portál TopTenRealEsta­tes.com, ktorý informuje o predaji nehnuteľnosti a má pod palcom množstvo celebritných domov a luxusných víl, Bullock dala miesto do predaja ešte na jar 2019 a teraz sa konečne tešila z vydarenej transakcie. Južanská atmosféra celého komplexu konečne oslovila toho správneho záujemcu.

Hlavná miestnosť nehnuteľnosti na ostrove Tybee...
Aký by to bol dom hollywoodskej hviezdy bez...
+5Aký by to bol dom hollywoodskej hviezdy bez...

Pozemok zahŕňa hlavnú budovu v štýle plantážového domu s rozlohou 340 metrov štvorcových s verandami, strop obývacej izby s dvojitou výškou a plážovým dekorom a penzión s rozlohou 2 848 štvorcových stôp s krbom v obývacej izbe, vraním hniezdom a vonkajším grilom.

Celkovo je v týchto dvoch budovách sedem spální a šesť kúpeľní. Dom je zdobený s dôrazom na bielu farbu, prírodné materiály ako je bavlna a ľan, tkané látky a prútie. Dotvára tak pobrežnú atmosféru, keďže z usadlosti bol priamy domáci vstup na jednu z najkrajších pláží s bielym pieskom v okolí. To všetko, rovnako ako vybavenie oboch budov, bolo súčasťou predaja.

Sandra Bullock pritom nie je jedinou celebritou, ktorá objavila pokoj oblasti Tybee Island v štáte Georgia. Medzi majiteľov nehnuteľností či častých návštevníkov oblasti patrí aj hudobník John Mellencamp, speváčka Miley Cyrus či John Travolta.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #zisk #vila #Sandra Bullock #nehnuteľnosť

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...