Bratia Hemsworthovci predávajú nádhernú vilu v Kalifornii: Nazrite do nej s nami!

Čiastočne určite aj pre aktuálnu situáciu sa svetový trh s nehnuteľnosťami hemží momentálne mnohými luxusnými apartmánmi a nehnuteľnosťami. Svoju vilu v Malibu sa rozhodli predávať aj slávni bratia.

31.01.2021 07:00
Liam Hemsworth Foto: ,
Slávni bratia - Liam Hemsworth (vľavo) a Chris Hemsworth
debata (2)

Reč je o súrodeneckom triu bratov Hemsworthovcov, austrálskych rodákoch, ktorí sa všetci živia herectvom. Vila s rozlohou 425 metrov štvorcových, v ktorej sa nachádzajú štyri spálne a štyri kúpeľne, sa ocitla v ich spoločnom vlastníctve v roku 2016. Trojica bratov, Luke, Chris a Liam, vtedy zaplatila 3,45 milióna dolárov. Dnes by chceli nehnuteľnosť aj s pozemkom predať za bezmála 5 miliónov (4,9).

Dom, ktorý na svojich stránkach prezentuje spoločnosť TopTenRealEsta­tesDeals.com, bol ideálnym útočiskom pre rodinné stretnutia a blízko filmových štúdií, no momentálne sa všetci traja bratia zdržiavajú omnoho viac v rodnej Austrálii. Tam dokonca prostredný a najslávnejší z nich, Chris Hemsworth, ktorý stvárňuje hrdinu Thora, vyvolal nedávny ošiaľ dopytu po nehnuteľnostiach v luxusnej vilovej štvrti.

Súčasťou vily v Malibu bratov Hemsworthovcov je...
Z terasy vily v Malibu bratov Hemsworthovcov je...
+7Dom bratov Hemsworthovcov so 4 spálňami a 4...

Každopádne vila na americkom kontinente je momentálne takmer neobývaná a bratia sa zjavne rozhodli radšej ju speňažiť. Podľa realitnej agentúry, ktorá trio zastupuje, ide o modernú architektúru v otvorenom pôdoryse, ktorá optimalizuje kalifornské vnútorné/vonkajšie bývanie. Nádherný výhľad je z jedálenskej terasy, na ktorú sa vychádza priamo z priestrannej kuchyne. Pozemok je bezpečne uzavretý a s dlhou cestou k vchodu.

Súčasťou výbavy vily je sauna, chladená vínna pivnica na 750 fliaš, domáce kino a knižnica so zabudovanými policami na knihy. V kuchyni šéfkuchára sú spotrebiče kvality reštaurácie. Hlavná suita má vo vani zlatý mramor z indickej Kalkaty a dve veľké šatníky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #luxus #Liam Hemsworth #Chris Hemsworth #vila #Luke Hemsworth

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...