Premáha vás zlá nálada? Tieto bacuľky vás zabavia

Svojský šarm aj zmysel pre humor - Amy Schumer, Rebel Wilson či Melissa McCarthy vás určite rozosmejú. Pozrite si komédie, v ktorých si zahrali hlavné úlohy práve populárne herečky s kilami navyše.

12.05.2020 11:00
Melissa McCarthyová a Jude Law vo filme Špión.... Foto:
Melissa McCarthyová a Jude Law vo filme Špión.
debata

Rebel Wilson v komédii Podfukárky

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov a presne takých milujú hrdinky komédie Podfukárky. Očarujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze – veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie nemožno podceňovať v žiadnom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom.

Amy Schumer v komédii Dámska jazda

Keď si Emily vyrazila so svojou veľmi opatrnou mamou na dovolenou do Ekvádoru, určite nečakala, že sa stanú obeťami únosu. A tak im teraz nezostáva nič iné, len sa z tejto nemilej šlamastiky nejak dostať. Ideálne vcelku a bez vážnejších zranení. V úteku im bránia nielen ich únoscovia, ale tiež ťažko prístupná džungľa. Matku s dcérou zblíži až hraničná životná situácia – súboj s gangstrami, ktorí ich uniesli na exotickej dovolenke. Hašterivé dámy sa dokonca prestanú na chvíľu hádať, keď musia v džungli bojovať o holé životy.

Melissa McCarthy v komédii Špión

Susan Cooper (Melissa McCarthy) má pokojnú a nenáročnú prácu v CIA, je totiž analytičkou, ktorá len málokedy opustí svoj písací stôl s počítačom. Napriek tomu sa stane neohrozenou hrdinkou, ktorá sa vydá na najnebezpečnejšiu misiu v histórii tejto špionážnej agentúry. Ale keď ju jej partner (Jude Law) nedobrovoľne opustí a ďalší špičkový agent (Jason Statham) je v ohrození, musí Susan v utajení preniknúť hlboko do smrtiaceho sveta obchodníkov so zbraňami a zabrániť tak globálnej katastrofe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rabel Wilson #Mellisa McCarthy

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...