Majstri pochmúrnosti? Tieto znamenia vidia svet skôr čierny než ružový

Nie každý človek sa vie v živote sústrediť na krajšie a príjemnejšie veci.

21.11.2019 09:00
zena, smutok, tyranie Foto:
Opäť vás prevalcoval negativizmus?
debata

Niektorí z nás, napriek tomu, že im v živote takmer nič nechýba, spokojní nikdy nebudú. Pesimizmus ovláda ich život a oni si plávajú na vlne negativizmu. Niektoré znamenia sú k nemu náchylnejšie o čosi viac než ostatné. Ktoré?

Škorpión

Je majstrom pochmúrnosti. Ak niečo nevychádza, dokáže sa v probléme utápať a utápať. Jeho slabou stránkou je to, že dobré veci „nevidí“ a tie zlé mu padnú do oka okamžite. Navyše, neznesie žiadne rady od druhých, čo mu jeho „vyhrabanie“ sa z problému ešte viac sťažuje. Presvedčiť škorpióna, aby svoj pohľad z pesimistického zmenil na optimistický, je mrhanie časom aj energie. Ak sa kvôli niečomu trápi, len tak s tým neprestane.

Kozorožec

Všetko nové spôsobuje kozorožcovi strach, citlivo vníma nebezpečenstvo a je upodozrievavý. Neustále ho ničia obavy z konkurencie. Počas rozhovorov s ľuďmi sa sústreďuje na vety a vyhlásenia, ktoré v ňom ešte utvrdzujú nedôveru voči ostatným. Ľudia narodení v tomto znamení sú skôr vážni, triezvo uvažujúci jedinci. Bohužiaľ, na realitu okolo seba sa pozerajú s nádychom pesimizmu, skôr očakávajú, čo sa pokazí, než by sa tešili na to, čo im vyjde. Aj z toho dôvodu sa tie krajšie stránky v živote kozorožca dostávajú na vedľajšiu koľaj.

Panna

Toto znamenie si zakladá na precíznosti. Pesimistické myšlienky panny sa odvíjajú od jej strachu – čo ak v niečom nebudem dokonalá či sklamem očakávania. Podvedome vždy čaká, že sa čosi pokazí. Ak sa tak stane, celkom ju pohltia čierne myšlienky, pesimistické nálady a pocit frustrácie. Priam sa presýti negativizmom, dokáže sama sebe „otráviť“ život. Pesimizmus často a rada posúva ďalej, ľudom v jej okolí, ktorí ju nedokážu rázne zastaviť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nálada #pesimizmus #znamenia zverokruhu

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....