Čo znamená, ak sa vám sníva o peniazoch? Nie je jedno, či ide o mince alebo bankovky

Sny, ktoré sa točia okolo peňazí, sú spojené s vnúrotnými hodnotami, želaniami a nádejami.

06.07.2019 12:30
žena,spánok,odpočinok,relax,sen Foto:
Sníva sa vám o výhre v lotérii?
debata

Ak sa vám napríklad sníva, že máte veľa peňazí, podľa výkladu snov to znamená, že ste so svojím životom a celkovo sama so sebou spokojná. Dokážete uspokojovať všetky svoje potreby, viete, ako správne nasmerovať v živote svoju energiu, aby ste dosiahli želané ciele – sny o peniazoch majú tento výklad vtedy, ak sú peniaze v sne zobrazované v podobe bankoviek či kreditných kariet.

Iný význam majú v sne mince, dokonca aj to, z akého materiálu sú vyrobené. Zatiaľ, čo medené mince znamenajú skôr, že vás čaká tvrdá práca s neistým príjmom, strieborné mince symbolizujú úspech v profesionálnej oblasti. Zlaté mince v snoch – sú veľavravné a predstavujú šance na realizáciu veľkých osobných snov.

Ak sa vám peniaze v sne doslova „množia“, neznamená to, že vás čaká výhra alebo nečakané bohatstvo, nejde ani o materiálny zisk ako taký. Skôr ide o novoobjavený talent, o ktorom ste doposiaľ nevedeli, alebo o povahovú črtu, ktorá sa zrazu dostala do popredia. „Množenie“ peňazí symbolizuje aj duchovný vývoj, viac energie, ktorú dokážete využiť vo svoj prospech. Finančný zisk vo sne preto ide ruka v ruke s úspechom či dobrým pocitom v osobnom alebo profesionálnom živote.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #kariéra #sny #lotéria #výhra

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...