Tri týždne života na nákupoch! Nútite chlapa behať s vami po obchodoch?

Tí rozumnejší sa chvíľam spoločných nákupov vyhnú vždy, keď to je možné. Ale napriek tomu sú občas muži donútení nakupovať so svojimi nežnými polovičkami.

08.09.2016 09:04
nákupy, nákupy, obchod, nakupovanie Foto:
Kým žena hľadá a skúša v obchode, jej partner často bezradne čaká.
debata

Ako odhaľuje britský prieskum, z ktorého cituje Daily Mail, priemerný muž vo Veľkej Británii strávi tri týždne svojho života postávaním a čakaním na partnerku vo chvíľach, kým ona nakupuje, alebo si skúša nové oblečenie či topánky.

Ako kvantifikuje prieskum, z ktorého pochádzajú výsledky, je to v priemere 23 minút jedného nákupu, čo muž stojí pred obchodom, čaká na partnerku, prípadne sedí na pohovke pred miestnosťou s prezliekacími kabínkami.

Výsledky odrážajú stav vo Veľkej Británii, kde páry chodia spoločne nakupovať v priemere dvakrát do mesiaca a tak sa suma času, ktoré muž musí sprevádzať polovičku na naháňačke za novými kúskami, navyšuje.

Zaujímavosťou je, že v priestoroch obchodov sa muži často začnú správať ako „psíci“. Až polovica z nich totiž priznáva, že partnerku sleduje na každom kroku a kráčajú za ňou po obchode, aby ju nestratili z dohľadu. Zhruba 37 percent mužov však volí komfortnejšiu taktiku – nájdu si miesto, kde si môžu sadnúť, urobiť si pohodlie a tam počkajú, kým sa žena vráti po nich.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nákup #prieskum #muž #žena #sprevádzanie #Daily Male

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....