Slovenky majú v obľube pivo, prsia im však z neho nerastú

Pivo si rado dopraje až 80 percent Sloveniek. Vyplýva to z výsledkov prieskumu, ktorý vlani na vzorke 500 slovenských žien starších ako 18 rokov realizovalo Slovenské združenie výrobcov piva a sladu.

10.01.2015 08:00
Slovenky majú pivo v obľube. Foto:
Slovenky majú pivo v obľube.
debata

Väčšina respondentiek si myslí, že má dostatok informácií o surovinách, z ktorých sa pivo vyrába a takmer 90 percent vie, že zlepšuje trávenie. Veľká časť žien priznala, že pivo si doprajú vždy, keď naň dostanú chuť, a to aj napriek tomu, že si až 72 percent myslí, že sa z neho priberá.

Štyridsaťdva percent opýtaných však poprelo, že by konzumácia piva podporovala rast prsníkov. Väčšina sa tiež nestotožňuje s názorom, že pivo nepatrí na spoločenské podujatia.

Slovenky zaujíma aj to, ktoré pivo sa hodí k akému jedlu a tiež aké rôzne druhy piva na svete existujú. Viac ako 53 percent obľubuje svetlé pivo, 23 percent uviedlo, že im chutí viac tmavé a miešaným nápojom z piva, tzv. radlerom, dáva prednosť viac ako 15 percent opýtaných.

Zvyšné ženy si rady doprajú napríklad bezlepkové alebo nealkoholické pivo.

Prieskum s názvom Vzťah slovenských žien nad 18 rokov k pivu ako nápoju sa uskutočnil formou kvantitatívneho štandardizovaného opytovania.

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #prieskum #pivo #pitie #Slovenky #suroviny #priberie

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....