Pikniková nálada vládne letu. S takouto výbavou ju zvládnete na jednotku

Možno nie ste práve fanúšička opekania sa na slnku pri bazéne, ale letnej prírody sa neviete nabažiť. Vedzte, že toto je ten správny čas na pravý piknik pod holým nebom.

08.07.2014 13:00
debata (1)
Príjemné letné počasie priam zvádza k tomu, aby... Foto: Sainsbury Home via PRShots.com
piknik - leto 2014 - doplnky a nutnosti na piknikovanie Príjemné letné počasie priam zvádza k tomu, aby sme vyrazili na piknik. A k tomu je nutná správna výbava.

Stolovanie rodiny či priateľov sa vôbec nemusí odohrávať len medzi štyrmi stenami či v altánku rodinného domu. Kratšie výlety do okolitej prírody dávajú stretnutiam nový rozmer a prinášajú pocit neopakovateľnej a príjemnej atmosféry. Len tak si polihovať pod holým nebom, zobkať z pripravených jedál, popíjať limonádu či vychladené prosecco, to by ste určite mali absolvovať aspoň párkrát za život.

Príjemné letné počasie priam zvádza k tomu, aby...
Vankúšikov na pikniku nikdy nie je dosť. V...
+21Dnes už na trhu nájdete v ponuke množstvo...

V súčasnosti sa už nájde v obchodoch množstvo rozličných piknikových výbav – od košov, ktoré sú príťažlivé, ale aj funkčné až po plastové boxy či tašky so spevneným dnom, do ktorých zbalíte to najnutnejšie. Nemala by vám tiež chýbať vhodná deka a rozličné pohodlné vankúšiky.

Mnoho gazdiniek rieši pri piknikoch najmä problém servírovania. Dnes sa však už bez problémov dajú zaobstarať plastové nádoby, taniere, ale aj keramika s hrubšími stenami, ktorej len tak nejaký otras v kufri auta neublíži. Pripravili sme pre vás inšpiratívnu piknikovú galériu – nech sa páči, do toho!

Príjemné letné počasie priam zvádza k tomu, aby... Foto: Tchibo
piknik - leto 2014 - doplnky a nutnosti na piknikovanie Príjemné letné počasie priam zvádza k tomu, aby sme vyrazili na piknik. A k tomu je nutná správna výbava. Vankúše pre pohodlné sedenie či polihovanie k nim určite patria.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #tipy #piknik #stolovanie v prírode #riad #prútený košík

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....