Zvládnite leto s novinkami do domácnosti aj na cesty

Ani leto sa nezaobíde bez pomocníkov v domácnosti. Každodenná prítomnosť ratolestí doma robí mnohým mamičkám vrásky, nasledujúce novinky im ich určite pár vyhladia.

27.06.2014 14:02
debata
Robotický vysávač iRobot Roomba 880. Foto: Irobot.sk
Robotický vysávač iRobot 880. Robotický vysávač iRobot Roomba 880.

Podlaha čistá bez námahy

Ak sa deti denne preháňajú po byte, prináša to sebou veľa prachu a špiny. Pridajte k tomu domáceho miláčika a máte o denné vysávanie postarané. Niet divu, že v posledných rokoch sa neustále zvyšuje popularita robotických vysávačov. Bez toho, aby ste pohli prstom (ak teda nerátame zasunutie kábla do zástrčky), máte povysávané. To však nie je všetko – na trhu sú už aj výrobky, ktoré zvládnu umývanie podlahy či leštenie. Novinkou je ďalší prírastok zo stajne iRobot – nesie číslo 880. Naprogra­movanie umožňuje nastaviť vysávač tak, že pracuje, keď nie ste doma. Je vhodný pre alergikov a v čistiacom systéme kombinuje táto novinka tri nové technológie. Bonusom je dvojnásobný čas výdrže od nabitia.
Cena: 699 eur

Prenosný DVD prehrávač s dvoma monitormi do auta. Foto: Tchibo
Prenosný DVD prehrávač s dvoma monitormi do auta. Prenosný DVD prehrávač s dvoma monitormi do auta.

Zabavte deti počas jazdy

Možno aj vy poznáte typický rodičovský problém prázdnin – vyrážate na výlet, deti sú pripútané v detskej sedačke, no zabaviť ich na dlhšiu cestu je priam neuskutočniteľná misia. V tomto prípade sa ako možnosť núka prenosný DVD prehrávač do auta s dvoma displejmi, ktoré umiestnite na opierku predných sedadiel. Novinka od Tchibo má aj USB port a slot na SD karty. Vďaka akumulátoru prehráva dve hodiny.
Cena: 109 eur

Dizajnový kávovar od Billy the Artist - Nescafé... Foto: Dolce Gusto
Dizajnový kávovar od Billy the Artist - Nescafé Dolce Gusto. Dizajnový kávovar od Billy the Artist - Nescafé Dolce Gusto.

Ľadový čaj so štýlom

Kávovary, v ktorých s pomocou kapslí pripravíte hneď niekoľko variánt nápojov, dokáže oceniť nejedna gazdiná a matka. Popri káve či latté pre návštevu, zvládnete aj kakao na raňajky, alebo ľadový čaj v horúcom lete. To všetko môže navyše vyzerať veľmi štýlovo vo vašej kuchyni. Novinka na trhu Nescafé Dolce Gusto je ďalší zo série kávovarov v dizajnovom vyhotovení. Po Agathe Ruiz de la Prada sa tentoraz o dezén postaral americký street-style umelec Billy The Artist a výsledkom je príťažlivý farebný kúsok.
Cena: 109,90 eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #domácnosť #novinky #leto 2014 #elektronika #vychytávky

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...