Zima sa ešte nekončí, ale vo vás môže pučať jar

Nenechajte sa znechutiť predpoveďami počasia, ktoré strašia s mrazmi.

26.01.2014 16:18
zima, ročné obdobie, počasie Foto:
Zima vás nebaví, napriek tomu si ju nepripúšťajte.
debata

Ak vás toto ročné obdobie príliš nebaví, nepodliehajte depresii, ale chystajte sa už na jar. Urobte zopár trikov, ktorými omladnete a budete sa cítiť sviežejšie – na duchu i na tele.

Pre zdravšiu pleť, vlasy i telo Motivujte sa tým, že onedlho je tu sviatok zaľúbených a čochvíľa po ňom kalendár ohlási i prvý jarný deň. Plánujte si už teraz príjemné výlety, stretnutia, dovolenky. Okamžite sa rozmrazí aj zimou stuhnutý úsmev a budete žiariť! Sebavedomiu prospeje aj postarať sa trošku o zvädnutú pleť, vysušené a zničené vlasy, rozprúdiť krv a rozhýbať svaly.

Majte odvážne sny a choďte za nimi Zaľúbený človek je krásny aj bez výraznejšej úpravy, nebojte sa myslieť na tieto veci, nechajte poštekliť svoje srdiečko! Ráno sa na seba usmejte do zrkadla a ak vám to pomôže k ešte lepšej nálade – nájdite si čas na kozmetičku, kaderníčku, wellness. Urobte si radosť aj niečím novým do šatníka, zájdite s dobrou kamarátkou na drink, čítajte pozitívne knihy, pozerajte sladké romány, buďte veľa na vzduchu. Telu doprajte aj veľa vitamínov a uvidíte, koľko energie odrazu pocítite!

Vyliečte sa zo zimy, aj prevenciou Zima vás nebaví a skôr brzdí, než dodáva nejaký ten životný optimizmus, silu? Tak si ju nepripúšťajte, skrášlite si príbytok i kanceláriu pekným kvietkom, či príjemnou dekoráciou, myslite pozitívne a preventívne… Ak viete o niečom, čo ste na svojom zdraví zanedbali, naplánujte si napraviť to, zájsť na lekársku prehliadku. Niet sa čoho obávať, najmä keď ste sa pekne naladili s príchodom jari do vašej duše.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #počasie #zima #ročné obdobie

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...