Desať najhorších darčekov, aké kedy kúpili muži ženám

Britský denník The Daily Telegraph z prieskumu, ktorý medzi 1 700 ženami vykonal server AskHerFriends.com, vybral tie skutočne najpríšernejšie darčeky, aké kedy ženy od svojich partnerov dostali.

23.12.2013 15:30
tanga, spodné prádlo, darček, Vianoce Foto:
Najhorším darčekom môžu byť tangá zo svokriných vlastných zásob.
debata

1. Kel: kel rozhodne nie je obľúbenou súčasťou vianočného jedla. Pre väčšinu ľudí napokon nie je obľúbenou súčasťou vôbec žiadneho jedla. Napriek tomu sa istý muž rozhodol , že sa práve táto typická potravina sirôt 19. storočia a diétou posadnutých súčasníkov hodí ako vianočný darček.

2. Prívesok na kľúče v tvare hovienka: pobavené očarenie novými príveskami na kľúče zvyčajne vyprcháva okolo siedmeho roku života. Kto niečo podobné dokáže darovať pod stromček, toho vzťah pravdepodobne neprežije ani do Nového roka.

3. Zastrihávač fúzov: vo veľkej skupine 1 700 opýtaných žien sa možno vyskytlo niekoľko takých, ktorým by sa zastrihávač fúzov mohol hodiť. Je nepravdepodobné, že by ich v takomto prípade potešil darček upozorňujúci na chĺpky na tvári.

4. Miešačka: je veľmi ťažké prepadnúť vášni k miešaniu malty. No, vlastne prakticky nemožné.

5. Vrece zemiakov: tým sa obvykle strašia neposlušné deti na Mikuláša, ale vo Veľkej Británii mohol mať taký darček zmysel len v prípade, že sa príslušná dvojica zoznámila na zemiakovej brigáde. Potom by v sebe mohol mať aj istý nádych romantiky.

6. Vrece kompostu: existujú ľudia, ktorí vyrážajú nakupovať darčeky v poslednej chvíli a potom majú tendenciu schmatnúť prvú vec, ktorá im príde pod ruku. Novinkou je existencia človeka, ktorý v poslednej chvíli prehľadal vlastný dom – a ako darček nenašiel nič lepšie, ako vrece kompostu.

7. Balíček soli: škoda, že nebol darovaný spoločne s vrecom zemiakov.

8. Utierky na sklo: nič nepovie „záleží mi na tebe“ lepšie, ako utierky na čelné sklo.

9. Tangá: na dráždivom kúsku spodnej bielizne nie je nič zlé, ak partner dokáže vybrať správnu veľkosť. Nemučte partnerku tým, že ju nútite napchať sa do nepohodlne malého kúska. Nomináciu medzi najhoršie darčeky si konkrétne nohavičky vyslúžili tým, že ich vybrala svokra… z vlastných zásob.

10. Gumové rukavice: asi by ich ženy mali prijímať s úsmevom za to, ako veľmi ich partnerovi záleží na tom, aby si pri domácich prácach nezničili ruky. To však mohlo platiť tak v 50. rokoch minulého storočia. Dnes je oveľa pravdepodobnejšie, že namiesto vďaky poletia darcovi na hlavu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #darček #spodné prádlo

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...