Osviežujúce hity tohto leta

K chytľavému songu, ktorý vždy v tomto období vyhráva na kúpaliskách a chvíle relaxu nám pripomína ešte dlho, patria aj kamaráti, zábava a niečo chutné chladené do ruky.

12.06.2013 10:00
leto, pláž, drink, oddych Foto:
K letu patria chutné občerstvenie a ľahké drinky.
debata

To je pravá zmes leta a každé jedno má aj svoju neopakovateľnú chuť – niekomu ju ozvláštni láska, inému dovolenka života.

Vône leta omámia každého

Voda, príroda, letné športy, voľno a žiaden stres – tak má vyzerať poriadne leto. K tomu nejaký príjemný románik v tichu pod hviezdnou oblohou , či nevinný flirt s troškou romantiky, na pláži alebo pri zaujímavej večernej „open air“ akcii. K letu to všetko patrí, tak ako aj rôzne priateľské párty, kde by nemala chýbať dobrá nálada, chutné občerstvenie a ľahké drinky, z ktorých nebolí hlava.

Klasika – kokteily, ľadová káva, pivko

Tradične sa v lete ochladzujeme a osviežujeme ovocnými miešanými nápojmi, citronádami, ľadovými kávičkami, či čapovaným pivom. Túto sezónu bude nápojový lístok letných terás o čosi pestrejší, klasické chute leta doplnia pivné mixy. Nápoje na báze kvalitného piva s ovocnými príchuťami sú zaujímavým hitom tohto leta, pričom výrobcovia v našich končinách naozaj popustili uzdu svojej fantázie.

Vychutnajte si leto dosýta!

Veľkej obľube sa tešia predovšetkým príchute citrusových plodov, napríklad osviežujúceho grepu alebo pomaranča. Vynaliezavé pivovary prichádzajú však aj s menej tradičnými variantmi. „Vychytávkou“ tohto leta je mix piva a obľúbeného jablčného cideru – nápoja vznikajúceho kvasením jablkovej šťavy. Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek „beermix“, nezabudnite, že najlepšie chutí s priateľmi a dobre vychladený!

debata chyba

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....