So slnkom vo vlasoch je jednoduché cítiť sa sexi

Túžite po mužskej pozornosti počas leta? Stačí urobiť pár zmien a obdiv mužov je zaručený!

13.07.2012 15:50
So slnkom vo vlasoch je jednoduché cítiť sa sexi Foto:
So slnkom vo vlasoch je jednoduché cítiť sa sexi
debata

Nalaďte sa! Keď svieti slnko a vás čaká príjemný víkend pri vode tak sa nemáte dôvod mračiť. Práve slnečné počasie praje dobrej nálade. A čím sa budete viac usmievať, tým viac mužských pohľadov pritiahnete!

Nemusíte ležať nekonečné hodiny na slnku, aby ste získali zlatohnedú pokožku. Stačí, ak siahnete po samoopalovacom spreji či kréme a vášmu telu doprajete zlatistý nádych na počkanie. Potom stačí siahnuť po oblečení výraznejších farieb či nevinnej bielej a takisto na ulici zaujmete mužské pokolenie.

Dokonalo hladká pokožka patrí k letu. Ale nespadne vám z neba, treba sa o to pričiniť. Zbavte sa chĺpkov naozaj dôsledne a potom použite telové mlieko s jemnými trblietkami. Práve tie urobia s vašou zlatistou pokožkou doslova zázraky. Používajte pravidelne peeling a krémy s ochrannými faktormi, aby ste si nespálili kožu.

Letné sandáliky na podpätku? Hoci nie ste ich nadšenkyňou, aspoň jedny si kúpte. Tú zmenu pocítite. Ženská postava dostane razom iný nádych. Ak si k nim oblečiete romantické šaty, rozpustíte si vlasy a použijete jemný lesk, nebudete mať konkurenciu. Vyskúšajte to!

Nová vôňa! Počas leta zabudnite na ťažké zimné parfémové vône. K slnku patria jemné, svieže tóny, ktoré pohladia nielen vaše zmysly. Aj kolegovia ocenia výber letnej vône. Stále sú populárne najmä citrusové vône, ktoré sa k letu naozaj hodia.

Prečo nevyskúšať počas leta nový účes? Ale zabudnite na zložité účesy, ktoré by vám aj tak dlho nevydržali. Voda a slnko sú skôr priateľmi prirodzenosti a tak niekedy postačí len čerstvý zostrih či jemná zmena farby a viditeľná novinka je na svete!

Text: -bn- pre Žena.Pravda.sk
Foto: Shutterstock

debata chyba

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....