Elektrizujúci pohľad filmového Elvisa v Cannes! Nečudo, že očaril Kaiu Gerber... A pred ňou? Inú slávnu krásku

Pravda | 26.05.2022 11:00
France Cannes 2022 Elvis Portraits Foto: ,
Austin Butler pózuje fotografom počas konferencie k novinke 'Elvis' na festivale v Cannes.
30-ročný herec Austin Butler je takisto súčasťou festivalového Cannes, kam prišiel ako predstaviteľ filmového Elvisa Presleyho v rovnomennom životopisnom filme, pod ktorý je podpísaný režisér Baz Luhrmann.

Svoje okamihy slávy prežíva herec aj pózovaním pred fotografmi na Riviére, kde mu spoločnosť robia hereckí kolegovia ako Olivia DeJonge či Tom Hanks, ktorí s ním v očakávanej novinke takisto hrajú. V stredu večer si v ich spoločnosti vychutnal aj veľkolepú premiéru filmu.

Austin Butler pózuje fotografom počas...
Austin Butler pózuje fotografom počas...
+6Austin Butler pózuje fotografom počas...

Austin Butler však zapĺňa titulky magazínov aj vďaka svojmu vzťahu – jeho partnerkou je jedna z najslávnejších modeliek súčasnosti – Kaia Gerber (20). Potom, čo sa krásna dcéra topmodelky Cindy Crawfordovej v novembri 2021 rozišla s hercom Jacobom Elordim, v decembri sa už začalo v súvislosti s modelkou skloňovať meno Butlera. Od januára pribúdali spoločné paparazzi fotografie Gerberovej a Butlera, ako randia ruka v ruke ulicami Los Angeles, Londýna aj Paríža. Dokonalá Gerber ozdobila svojou prítomnosťou aj premiéru životopisného filmu v Cannes.

zväčšiť Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Kaia Gerber Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho partnera Austina Butlera. Oblečená v šatách Celine.

Oficiálne sa ako pár ukázali bok po boku na párty „W“ magazínu v marci 2022, následne sa spoločne objavili aj na sledovanom podujatí Met Gala v máji. Hoci na červenom koberci pózovali každý zvlášť, v zákulisí sa už predvádzali ako pár.

zväčšiť Herečka Vanessa Hudgens a herec  Austin Butler... Foto: Profimedia
116376611 Herečka Vanessa Hudgens a herec Austin Butler na archívnej snímke z roku 2012.

Herec predtým randil s herečkou Vanessou Hudgensovou, ich vzťah trval dlhých 9 rokov. Začal sa v roku 2011, kedy ich pár razy zachytili objektívy paparazzi fotografov, ale na verejnosti sa spoločne ukázali až v roku 2012, kedy si vymenili bozky počas zápasu Los Angeles Lakers.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ