Úsporné kostýmy boli v 6. kole Let's Dance povinné! Ktorému páru pristal karneval najviac? Hlasujte

Pravda | 13.04.2022 06:00
dance Foto:
Samba si vypýtala sexi kostýmy!
Šieste kolo tanečnej šou Let's Dance divákov prenieslo na bujarý karneval. Všetkých sedem párov pred porotou predviedlo sambu, tanec, ktorý si vypýtal úsporné a hravé kostýmy! Vyberte pár, ktorému to ladilo v nedeľu v tanečných kostýmoch spolu najlepšie a pošlite mu hlas!

V bielych mini-šatách sa na parkete zvŕtala herečka Diana Mórová, ktorej postavička v úspornom kostýme očarila aj Adelu Vinczeovú. Smerom k herečke tak nešetrila obdivnými slovami, čo sa jej vzhľadu počas karnevalového večera týkalo. Pre obľúbenú herečku išlo o jej posledné kolo v šou, zo súťaže v nedeľu večer vypadla.

Diana Mórová a Marek Bureš Čítajte viac Gott, Koleník, samba - to išlo! Mórová sa bujarým karnevalom s Let's Dance rozlúčila

Na lesklý materiál vo výraznom odtieni ružovej stavil Atilla Végh, ktorého partnerka Eliška Lenčešová sa pri ňom zvŕtala takisto pomerne „na ľahko“ – spodný diel jej tanečného kostýmu tvorili len pásy ružovej a bielej látky, ktoré sa efektne točili okolo jej štíhleho tela počas samby.

Attila Végh a  Eliška Lenčešová v 6. kole Let's...
Ján Koleník a Vanda Poláková v 6. kole Let's...
+4Diana Mórová a Marek Bureš v 6. kole Let's Dance.

Strapce, ale v rôznych farbách, zasa zahaľovali telá Kristíny Svarinskej, Dominiky Cibulkovej či Zuzany Šebovej. Páni v karnevalom kole stavili na rozopnuté košele, divákom aj porote tak predviedli počas tanca svoje vypracované hrudníky.

mórová koláž Čítajte viac Pozrite si premeny Mórovej v Let's Dance! Jej valčík na skladbu zo Schindlerovho zoznamu zostane top zážitkom celej šou

Pozrite si galériu a hlasujte za pár, ktorému to pristalo počas súťažného večera v znamení samby najviac! Vyberáte zo siedmich dvojíc – Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Diana Mórová a Marek Bureš, Kristína Svarinská a Marek Klič, Adam Bardy a Dominika Rošková, Ján Koleník a Vanda Poláková, Attila Végh a  Eliška Lenčešová, Dominika Cibulková a Róbert Pavlík.

Medailón Diany Mórovej – pozrite si video

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ