Tri slávnostné looky Salmy Hayekovej! Ktorý pristal zvodnej 50-ničke najlepšie? Hlasujte

Pravda | 11.11.2021 09:00
Október a november sa pre hollywoodsku hviezdu Salmu Hayek, ktorá v septembri oslávila 55 rokov, nesie v znamení červených kobercov. Zahlasujte v ankete o jej najvydarenejší večerný look.

Look 1

Začiatkom novembra sa spolu s manželom, milionárom Francoisom Henri Pinaultom, predviedla na veľkolepom gala podujatí LACMA Art+Film Gala, ktoré sa konalo v Los Angeles. V trblietavej kreácii značky Gucci, ktorej tóny prechádzali z tmavo-bordovej až po ružovú, 55-ročná herečka pyšne vystavila svoj povestný plný dekolt. Ten zdobil výrazný náhrdelník, ktorý skvelo dopĺňal luxusný model šiat.

zväčšiť Herečka Salma Hayek sa predviedla v trblietavej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
LACMA Art + Film Gala Herečka Salma Hayek sa predviedla v trblietavej kreácii Gucci.

Look 2

Premiéra očakávanej novinky Eternals (Nesmrteľní), v ktorej hrá jednu z hlavných ženských rolí, priviedla Hayekovú na červený koberec do Los Angeles. Herečka siahla po modeli Alexander McQueen – čiernych šatách s efektnou zlatou podšívkou, výrazným šperkom bol náhrdelník Nikos Koulis tvorený diamantami v kombinácii s čiernymi kameňmi, takisto nezabudla na svoj nádherný snubný prsteň.

zväčšiť Herečka Salma Hayek na filmovej premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Los Angeles Premiere of "Eternals" Herečka Salma Hayek na filmovej premiére Eternals v kreácii Alexander McQueen.

Look 3

November patril aj londýnskej premiére snímky House of Gucci, mnohé dámy prišli na červený koberec odeté práve do tejto značky, výnimkou nebola ani Hayek. Mexická rodáčka prišla vo veľkolepej róbe v zlatej farbe s výstrihom v tvare „V“, ktorý jej zdobil opäť výrazný šperk – náhrdelník tvorený žltým zlatom a diamantami z dielne Gucci.

zväčšiť Mexická herečka Salma Hayek dorazila na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain House of Gucci Premiere Mexická herečka Salma Hayek dorazila na premiéru filmu House of Gucci v zlatých šatách Gucci.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ