Tieto 3 znamenia myslia na neveru najčastejšie! Prečo prejdú aj k činom?

Pravda | 01.02.2021 14:57
blíženci, muž v znamení blížencov, znamenie... Foto:
Blíženci patria medzi znamenia, ktoré sa často ocitnú na rázcestí svojich pocitov.
Nevera je stará ako ľudstvo samo. Niekoho však ani nenapadne pomyslenie na to, že by zahol svojmu partnerovi. Inému sa podobné myšlienky preháňajú hlavou doslova denne.

Samozrejme, existuje množstvo teórií o tom, ktorí z nás majú väčšiu tendenciu odbehnúť si z pokojných vôd zabehaného vzťahu do rozbúreného potoka flirtu či potenciálnej nevery. Jedna z nich súvisí aj so znameniami horoskopu. Podľa portálu Cosmopolitan, ktorý sa odvoláva na prieskum portálu EduBirdie.com, sú v zostave dvanástky znamení tri také, ktorých myšlienky na neveru veľmi často dovedú aj k činom.

Baran

Až 34 percent ľudí narodených v znamení Barana už aspoň raz podviedlo svojho partnera. Reč, samozrejme, nie je len o pohlavnom styku. Nevera môže mať rôzne podoby a Baranov fascinujú viaceré z nich. Dôvod je v tomto prípade prozaický – Barani sú veľmi impulzívne znamenie a často nedomyslia dôsledky svojich činov. V ich prípade nie vždy platí dvakrát meraj a raz rež, takže sa pre neveru rozhodnú veľmi spontánne a potom musia často bojovať s jej následkami a utajovaním.

Blíženci

Len o pár percent menej z tých, ktorí sú narodení v znamení Blížencov, preukázalo v dotazníku organizovanom spomenutým portálom svoje chúťky (aj realizované) na neveru. Zhruba 31 percent Blížencov už v minulosti partnera podviedlo. Vysvetlením môže byť dvojznačnosť znamenia Blížencov a akoby pôsobenie dvoch osobností pod jednou strechou. Hoci jeden z nich môže byť fanúšikom monogamného vzťahu, toho druhého to ťahá k experimentom.

Lev

Vôbec najvyšší podiel tých, ktorí už partnera nejakým spôsobom podviedli, sa narodí údajne v znamení Leva. Dôvod nie je len vášnivá ohnivá povaha tohto znamenia. Ako píše Cosmopolitan, pri Levoch je dôležitá pozornosť okolia. Ľudia tohto znamenia milujú byť stredobodom pozornosti a neustále uistení o svojej výnimočnosti. Ak im to prejavuje niekto iný, ako ich partner doma, môže sa to skončiť aj neverou. Idú skrátka tam, kde sa dočkajú obdivu a uznania. Hoci len na krátky čas.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ