Rodičovské starosti Timberlakea a Bielovej: Chceme, aby synovia mali skutočných priateľov

Pravda | 28.01.2021 11:00
Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin... Foto: ,
Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake.
Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel vychovávajú dve ratolesti, synov.

Prvý syn Silan má 5 rokov, jeho brat Phineas prišiel na svet minulý rok. Slávny pár však jeho narodenie pred médiami mesiace tajil.

Deti rodičia držia mimo záujmu médií, ale nechcú žiť úplne izolovaní od okolitého sveta. „Vedome sa snažíme neviesť život, ktorý je príliš súkromný, ale chceme sa postarať o to, aby naše deti mohli byť deťmi čo najdlhšie,“ opísal 40-ročný spevák a herec v podcaste „Armchair Expert“ herca Daxa Sheparda (47). Timberlake ani Biel nechcú, aby sa k ich deťom pristupovalo inak len preto, že ich rodičia robia to, čo robia.

Spevák sa obáva, že jeho deti nebudú môcť nadviazať skutočné priateľstvá práve kvôli slávnym rodičom. Manželia žijú v Montane, kde sa snažia žiť normálny život mimo záujmu médií.

Správy o tom, že herečka Jessica Biel priviedla na svet druhé dieťa, sa objavili už v lete minulého roka. Množstvo celebritných kolegov či priateľov túto informáciu potvrdilo, no samotní manželia mlčali. Timberlake tak urobil až v januári 2021 v šou Ellen De Generesovej. "Volá sa Phineas, je rozkošný a chutný a nikto z nás doma nespí,“ uviedol vtedy Timberlake.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ