Bez plaviek by to nešlo! Krásky z Miss ukázali vytrénované telá, ktorá bola NAJ?

Pravda | 17.08.2020 08:00
Bez divákov v sále, fanúšikov či blízkych členov rodiny v hľadisku museli absolvovať finalistky súťaže Miss Slovensko 2020 tohtoročné finále. Napriek tejto výnimočnej situácii nechýbali klasické súčasti programu.
Prvá vicemiss Viktória Podmanická.
Druhá vicemiss Kristína Víglaská.
+20Nová slovenská Miss Leona Novoberdaliu v plavkách.

Jednou z nich je aj promenáda v plavkách, či modernejšie povedané módna prehliadka. Napriek tomu, že vo svete sa za posledný rok objavilo niekoľko súťaží krásy, ktoré podobnú „disciplínu“ zrušili, na Slovensku sa stala jedným z lákadiel programu.

Jednotlivé finalistky predviedli príťažlivé krivky, ktoré im v posledných týždňoch ešte pomáhali vylepšiť tréneri, zdravšie stravovanie a rozmanité fyzické aktivity. Najmä víťazka Leona Novoberdaliu, ktorá si v piatok večer odnášala domov korunku kráľovnej krásy, podľa odborníkov zaujala svojimi krivkami, s ktorými sa určite nestratí v modelingu.

Druhá vicemiss Kristína Víglaská sa dokonca pred televízne kamery postavila v dvojdielnych bikinách ako jedna z dvoch súťažiacich a vystavila na obdiv dokonalé pevné bruško. Závidieť by jej ho mohli aj vo fitness súťažiach.

Trojicu ocenených na priečkach víťazov uzatvorila Viktória Podmanická, ktorá sa pred kamerami objavila v jednodielnych plavkách na jedno rameno. V našej ankete môžete zahlasovať, ktoré z dievčat sa vám na promenáde v plavkách páčilo najviac.

Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu

Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu. Foto: Miss Slovensko
Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu. Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu.

Prvá vicemiss Viktória Podmanická

Prvá vicemiss Viktória Podmanická v plavkách. Foto: Miss Slovensko
MISS SR-Prvá vicemiss Viktória Podmanická v plavkách. Prvá vicemiss Viktória Podmanická v plavkách.

Druhá vicemiss Kristína Víglaská

Druhá vicemiss Kristína Víglaská. Foto: Miss Slovensko
Druhá vicemiss Kristína Víglaská. Druhá vicemiss Kristína Víglaská.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ