Vety, ktoré by ste mali od svojho drahého počuť denne

Pravda, lp | 21.01.2020 15:00
láska, rande, muž a žena, kuchyňa Foto:
Snažte sa, aby vám to "klapalo".
Podpora, bezpečie, pocit, že sa niekomu páčite. Aj preto niektoré vety potrebujeme počuť čo najčastejšie.

Vyzeráš skvele

Od nikoho nepoteší takýto kompliment viac. Iste, možno máte dostatok sebavedomia a pri pohľade do zrkadla ste spokojná. Ale fakt, že sa páčite práve vášmu partnerovi, je pre vás dôležitý.

Zvládneš to

Ráno vstávate s istými obavami – čaká vás náročný deň a máte o sebe pochybnosti. Ako energicky a optimisticky dokáže zapôsobiť stručná veta, ktorú počuť z úst partnera: Zvládneš to.

Som šťastný, že si v mojom živote

Veta „Ľúbim ťa“ sa dá povedať rôznymi spôsobmi. Aby sa vám láska „neprejedla“, dobre sa počúvajú aj „obmenené“ vyznania lásky. A táto veta je práve jedným z tých vyznaní, ktoré nikdy neomrzia.

Som tu pre teba

Áno, ste silná žena a veľa toto dokážete sama. Aj na vás občas „padne“ smútok či neistota a práve vtedy potrebujete počuť, že na svete nie ste sama. Naopak, máte po svojom boku lásku, za ktorou môžete prísť kedykoľvek.

Ďakujem

Stručné a otrepané? Vôbec nie… Partneri si často zabúdajú prejaviť vďaku – za maličkosti každodenného života. Častokrát sa stane, že až keď o lásku prídeme, uvedomíme si, čo všetko nám dávala. Slovo ďakujem z úst partnera si preto vychutnajte a oplaťte mu to rovnako.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ