Kde vo vzťahu sa práve nachádzame? Tieto znamenia v tom majú večný chaos

Pravda, gj | 24.11.2019 12:30
rozchod, kríza, láska Foto:
Už sa blíži koniec vzťahu?
Láska je komplikovaná pre mnoho ľudí. Nie vždy dokážeme reálne odhadnúť, kde sa v novom vzťahu práve nachádzame. Pre niektoré znamenia je to ešte o čosi zložitejšie. Sú to tieto:

Rak

Lomcujú ním mnohé emócie. Verí každučkému pocitu, ktorý ním vo vzťahu zmieta a nie vždy s nimi dokáže zaobchádzať. Preto sa mu často stáva, že vo vzťahu sa s ním často ktosi pohráva. Nie je to ťažké… Rak uverí, že k nemu ktosi prechováva hlboké city napriek tomu, že sa mu celé dni neozve. Svoju situáciu vo vzťahu nevie realisticky vyhodnotiť, vidí len to, čo vidieť chce.

Panna

Je perfekcionistka a zameriava sa skôr na seba. Aj preto nedokáže rozpoznať, čo si partner myslí, ako vo vzťahu prežíva emócie a tak ďalej. Zatiaľ, čo panna sa snaží zo všetkých síl, druhá strana nemusí brať veci okolo vzťahu až tak vážne. Panna si to ale v miere svojej zanietenosti dlho nevšíma, nevidí, že láska visí viac menej na jej pleciach a druhá strana až taká zamilovaná nie je.

Ryby

Ryba má viac pocitov než akékoľvek iné znamenie. To ju môže v láske naozaj ničiť, pretože nedokáže rozpoznať, kde sa vo vzťahu vlastne nachádza. Hoci sa snaží „čítať“, čo sa vo vzťahu deje, pretlak emócií zväčša zvíťazí nad rozumovým zhodnotením situácie. Srdcu rozkázať nedokáže, nechá sa ním naplno ovládnuť.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ