Október je najlepší mesiac na randenie, praje novým vzťahom!

db, Pravda | 09.10.2019 17:00
Ste pripravená na nový vzťah? Srdce vám to... Foto:
Ak by mal byť Merkúr v škorpiónovi príslovím, asi by znel v tomto duchu: "Je lepšie povedať bolestivú pravdu, ako byť neverný!"
Jeseň je maznacie obdobie, čas na to, aby sme vytasili svoju silnú zbraň - láskavosť. Hviezdy nám v tom pomáhajú - Merkúr je v škorpiónovi. Čítajte, čo to znamená.

Zmena na všetkých frontoch

Planéta Merkúr vstupuje do znamenia škorpióna. Podľa astrológov to znamená celkovú zmenu. Merkúr totiž reprezentuje to, ako komunikujeme, ako sa vyjadrujeme a ako spracúvame svoje myšlienky. Kým bola planéta posledný mesiac v znamení váhy, sústredili sme sa na spravodlivé, racionálne a šetrné zaobchádzanie s naším jazykom. To sa však teraz posúva – úplne iným smerom.

Odhalenie pravdy

S Merkúrom v škorpiónovi už nie je naša intelektuálna dispozícia a spôsob komunikácie o zachovaní mieru a harmónie, ale o odhalení pravdy. Ak máme veriť astrológii, tak sme oveľa ochotnejší hľadať stopy a odpovede na naše otázky. A v získavaní týchto odpovedí môžeme byť vytrvalí. V októbri teda komunikujeme oveľa jasnejšie. Ak by mal byť Merkúr v škorpiónovi príslovím, asi by znel v tomto duchu: „Je lepšie povedať bolestivú pravdu, ako byť neverný!“

Dobrý mesiac na randenie

Faktom však je, že práve teraz je zaujímavé porozumieť našej psychike (a psychike ostatných). Práve z tohto dôvodu je teraz vhodný čas na zoznámenie s niekým novým, pretože teraz dokážeme spoznať skutočné ja osoby, o ktorú prejavujeme záujem. Aj keď chceme prehĺbiť priateľstvo alebo svoj súčasný romantický vzťah, teraz je ten pravý čas! Môžeme lepšie počúvať a vnímať to, čo hovoria ostatní. Neveríte? Nevadí! Trochu placebo-pomoci láske neuškodí. Vo všeobecnosti platí, či už je Merkúr v škorpiónovi alebo nie, vyhnite sa zbytočným klamstvám a hovorte pravdu vo vzťahu tak často, ako je to len možné.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ