Týchto sedem potravín by ženy mali jesť častejšie
Foto: SHUTTERSTOCK
Ak týchto nasledujúcich sedem potravín zaradíte častejšie do svojho jedálnička, doprajete svojmu telu obzvlášť veľa dôležitých živín a vitamínov.
Cibuľa
Pôsobí protizápalovo, antibakteriálne a obsahuje veľa vitamínu B a C.
Mangold
Tento druh zeleniny je bohatý na železo, draslík, kyselinu listovú, ale aj vitamíny B, C, E a K.
Ružičkový kel
Obsahuje protirakovinové glukozinoláty.
Vlašské orechy
Znižujú hladinu cholesterolu v krvi a zvyšujú funkciu mozgu.
Čerešne
Sú účinné v boji proti strate pamäti, srdcovému infarktu a cukrovke.
Tekvicové semienka
Sú bohaté na tryptofán, ktorý pomáha proti depresiám a zlej nálade.
Čučoriedky
Znižujú krvný tlak a pôsobia ako prírodný omladzovač.
© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ