Chcete konečne normálny vzťah? Tak uberte

Pravda | 25.02.2019 15:00
rande, pár, láska Foto:
Ako sa mu dostať pod kožu?
Už ste jediná single žena v partii vašich kamarátok. Prívlastku single sa chcete zbaviť, veľmi túžite po vzťahu.

Nie po aférke či romanci, ale po normálnom vzťahu. Ako to, že sa vám stále nedarí prepracovať sa až k nemu?

Hľadáte problém, kde nie je

Vaše prvé, druhé aj tretie rande išlo ako po masle… Ale u vás to predsa takto nikdy hladko nejde. Okamžite si začnete klásť otázky, čo sa deje. Hľadáte chyby skôr, než sa stanú a tým si ich vlastne privolávate. Určite váš nový objav urobí čosi, hoci maličkosť, čo vás zneistí a vy začnete hľadať chyby väčšie. Zrazu sa objaví prvý problém, druhý, tretí… A váš vzťah sa rozpadá skôr, než ste sa niekam prepracovali.

Tak veľmi chcete, až ste otravná

Túžite byť dokonalou partnerkou a ste ochotná preto urobiť všetko. Svoj život odkladáte na vedľajšiu koľaj v mene života vášho partnera. Ste pripravená urobiť všetko, aby ste sa zapáčili. Nikdy nepoviete nie, nikdy neuprednostňujete seba a svoje záujmy… Ste priveľmi poddajná, bez vlastných záujmov, bez kamarátov – doslova na novom partnerovi „visíte“, čo je po čase viac ako otravné.

Chcete všetko riadiť

Ide o druhý extrém – chcete mať vo všetkom navrch. Je jedno, čo robí on, aké má záujmy, v čom viniká – vy viete všetko lepšie. A dávate mu to pocítiť, správate sa k nemu ako učiteľka, nie ako partnerka. Muž sa po boku ženy určite nechce cíťiť ako neposlušný chlapec, ktorý potrebuje usmerňovať.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ