3 hollywoodske inšpirácie na vkusné svetre! A 9 ďalších v zľavách...

Zdeno Gáfrik, Pravda | 31.01.2019 09:31
Sveter je bežnou súčasťou zimnej výbavy oboch pohlaví. Dámy často maturujú, aký si vybrať, aby to vyzeralo vkusne či elegantne.
Herečka Natalia Dyer sa na Sundance objavila vo...
Herečka Lily Collins je tiež fanúšičkou...
+9Americká herečka Rene Russo pózuje pred...

Pravdou je, že pokiaľ volíte masívnejší sveter, zvyčajne sa charakter garderóby uberá ležérnejším a športovejším smerom. To však rozhodne nemusí byť na prekážku.

My sme sa pozreli na filmový festival Sundance, ktorý je miestom, kde sa hollywoodske hviezdy prezliekajú z veľkolepých rób do omnoho „normálnejších“ kúskov.

Trojica herečiek, ktoré prišli tento rok predstaviť svoje nové projekty do amerického Utahu, sa prezentovala vo svetroch vkusných, elegantných, na oko komfortných a najmä dobre kombinovateľných.

Nech sa páči, toto sú ony. Vyššie v galérii nájdete aj inšpiráciu na kúsky, ktoré sú momentálne v zľavách.

Rene Russo

Americká herečka Rene Russo pózuje pred... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Rene Russo - svetríkové inšpirácie Americká herečka Rene Russo pózuje pred premiérou amerického hororového filmu Velvet Buzzsaw v rámci filmového festivalu Sundance. Biely rolákový svetrík z jemnejšieho úpletu s prímesou kašmíru spojila s krémovými menčestrovými nohavicami. Skvelá zimná kombinácia.

Lily Collins

Herečka Lily Collins je tiež fanúšičkou... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Lily Collins - svetríkové inšpirácie Herečka Lily Collins je tiež fanúšičkou rolákových svetrov. V tomto prípade volila predĺžený model z hrubšej pleteniny v populárnej karamelovej farbe. Podobné tóny sa dobre kombinujú s čiernym základom.

Natalie Dyer

Herečka Natalia Dyer sa na Sundance objavila vo... Foto: SITA/AP, Jack Dempsey
Natalia Dyer - svetríkové inšpirácie Herečka Natalia Dyer sa na Sundance objavila vo svetríku na zapínanie s klasickým štrikovaným vzorom a detailom farebných prúžkov na spodnom leme. Kombinácia bielej, modrej a červenej môže pôsobiť prvoplánovo, ale v tomto prípade funguje výborne.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ