9 najlepších šiat hudobných cien AMA! Lopez uchvátila, Deppova ex tiež

Zdeno Gáfrik, Pravda.sk | 10.10.2018 12:59
Na vyhlásení cien American Music Awards sa zišli zástupkyne viacerých hudobných generácií. Keď však prišlo na módu, tie staršie strčili do vrecka mnohé mladé hviezdičky.
OKTÓBER 2018: Speváčka Jennifer Lopez v kreácii...
Duo Halle Bailey a Chloe Bailey, z formácie...
+5Speváčka Mariah Carey pózuje v miestnosti pre...

Červený koberec sa v utorok večer zaplnil hviezdami a mnohé z nich sa opäť predvádzali v pompéznych róbach či sexy outfitoch s minidĺžkou a odvážnym výstrihom. Niektorým voľba vyšla na jednotku, iným trochu menej. Celú galériu nájdete tu.

Nedá sa však prehliadnuť, že napríklad taká Jennifer Lopez, inak 49-ročná dáma, by dokázala schovať do vrecka väčšinu mladých kolegýň. Hoci jej voľba ružovej kreácii Georges Chakra Couture nie je prekvapivá, Lopez presne vie, čo jej svedčí. A v čom vyzerá skvelo. Vyzerala aj tentoraz.

Voľba sa však vydarila aj jej kolegyni (a rivalke) Mariah Careyovej, ktorá počas galavečera zaspievala a prezliekla sa z jedných šiat do druhých. Práve čierny model vyšívaný flitrami a perím od Yousefa Aljasmiho jej urobil dobrú službu. Opäť nešlo o žiadne originálne šaty, bola to taká typická „červenokober­covka“ – no výsledný efekt lichotil a fungoval.

Do nášho zoznamu sa dostala aj herečka Amber Heard v kreácii Ralph & Russo Couture, sestry Chloe a Halle Baileyové v šatách Valentino či raperka Cardi B v modeli Dolce & Gabbana. Zaujímavá variácia na večerný outfit podľa nás pochádza od Amandly Stenbergovej, ktorú obliekol Ralph Lauren. Zvyšok si pozrite v galérii. V ankete môžete zahlasovať, komu by ste titul najlepšie oblečenej dámy prisúdili vy.

Jennifer Lopez v kreácii Goerges Chakra Haute Couture

Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges Chakra Haute Couture. Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges Chakra Haute Couture.

Amber Heard v kreácii Ralph & Russo Haute Couture

Herečka Amber Heard v kreácii Ralph &... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Amber Heard v kreácii Ralph & Russo Couture. Herečka Amber Heard v kreácii Ralph & Russo Couture.

Chloe x Halle v šatách Valentino

Duo Halle Bailey a Chloe Bailey, z formácie... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Duo Halle Bailey a Chloe Bailey, z formácie Chloe x Halle v šatách Valentino. Duo Halle Bailey a Chloe Bailey, z formácie Chloe x Halle v šatách Valentino.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ