Manželstvo? Najväčší omyl môjho života! Tieto hviezdy to zistili veľmi rýchlo

Pravda.sk, gj | 18.09.2018 15:00
Hviezdy ako Renée Zellweger, Britney Spears, Carmen Electra a ďalšie sa postavili pred oltár s tým nepravým. A vytriezvenie prišlo bleskovo.

Renée Zellweger a Kenny Chesney boli manželmi len štyri mesiace. Po rozpade ich vzťahu žiaden dlhý rozvod nenasledoval, manželstvo sa jednoducho anulovalo. Ako sa herečka o tomto kroku vyjadrila – bol najväčšou chybou jej života.

Herečka Renee Zellweger. Foto: SITA/AP, Rogelio V. Solis
Renee Zellweger Herečka Renee Zellweger.

Britney Spears bola za svoju lásku zo strednej školy, Jasona Alexandra, vydatá rovných 55 hodín. Svadba sa konala „narýchlo“ v Las Vegas a už po 55. hodinách manažment speváčky potvrdil správu o jeho anulovaní.

Speváčka Britney Spears. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Speváčka Britney Spears. Speváčka Britney Spears.

Kim Kardashian a Kris Humphries sa poznali šesť mesiacov, keď sa rozhodli postaviť pred oltár. A bolo to málo, čo dokazuje aj rozvod, ktorý pár ohlásil po 72 dňoch.

Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian West v kreácii Atelier Versace. Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian West v kreácii Atelier Versace.

Carmen Electra a Dennis Rodman žili v manželstve 6 dní. Následne chcel slávny hráč NBA manželtvo anulovať, ale herečka napokon dosiahla rozvod.

Na premiére filmu Focus sa objavila aj modelka... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Carmen Electra Na premiére filmu Focus sa objavila aj modelka Carmen Electra.

Colin Farrell a Amelia Warner sa pred oltár postavili v júli, k rozvodovému právnikovi dorazili v novembri. Herecká dvojica svoj krok do manželstva s odstupom času komentovala pre médiá slovami: „Boli sme mladí a takí rýchli.“

Írsky herec Colin Farrell. Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Colin Farrell nechýbal Írsky herec Colin Farrell.

Bradley Cooper a Jennifer Esposito ukončili manželstvo po 4 mesiacoch. „Bolo to niečo, čo sa jednoducho stalo. Našťastie, obaja sme na to prišli.“

Herec Bradley Cooper (hlas hrdinu Rocketa zo... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Bradley Cooper Herec Bradley Cooper (hlas hrdinu Rocketa zo Strážcov galaxie) na premiére Avengers: Nekonečná vojna.

Eddie Murphy a Tracey Edmonds sa spoznali na jeseň v roku 2006. O rok nato už stáli pred oltárom. A čo rozvod? Ten prišiel na rad po dvoch týždňoch.

Herec Eddie Murphy. Foto: SITA/AP, John Shearer
Eddie Murphy Herec Eddie Murphy.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ