Helena Krajčiová sa pochválila bruškom, je z nej krásna tehuľka

Pravda.sk | 30.06.2018 11:00
Obľúbená herečka zo seriálu Búrlivé víno či Profesionáli sa už čoskoro stane dvojnásobnou mamičkou.

K 4-ročnej dcérke Anike, ktorej otcom je herečkin partner, hudobník Martin Hasák, tak pribudne súrodenec. Sympatická ryšavka sa tehotenským bruškom pochválila aj na otvorení predajne talianskej prírodnej kozmetiky L’ERBOLARIO, ktorej sa stala ambasádorkou. Ako inak, zaujala ju v prvom rade kozmetika pre najmenších.

Helena Krajčiová sa už čoskoro bude tešiť z... Foto: L’ERBOLARIO
Helena Krajčiová Helena Krajčiová sa už čoskoro bude tešiť z druhého potomka.

„Pri výbere detskej kozmetiky pre dcéru si, ako každá mama, dávam veľký pozor. Teraz vyberám opaľovacie krémy a musím povedať, že už sa mi stalo, že dcérke sa v minulosti na pokožke objavila aj alergická reakcia. Odvtedy som zvlášť opatrná a volím skôr prírodné produkty. Dám aj na odporúčania kamarátok či známych, ktoré už majú niektoré prípravky odskúšané. Pri výbere detskej kozmetiky ma osloví aj dizajn, pretože pekná kresba či obal dokážu dieťa zaujať.“

Helena Krajčiová sa už čoskoro bude tešiť z... Foto: L’ERBOLARIO
Helena Krajčiová Helena Krajčiová sa už čoskoro bude tešiť z druhého potomka.

Nielen v kozmetike, ale aj v strave sa snaží držať toho, čo je ekologické. „Ako mnoho iných ľudí aj ja cítim, že v tejto oblasti čosi nie je v poriadku a mali by sme sa vrátiť k tomu, čo je ozajstné a viac späté s prírodou,“ dodala 43-ročná herečka, ktorú diváci poznajú zo seriálov ako Búrlivé víno či Profesionáli. Zároveň je aj členkou zoskupenia Fragile.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ