Dieťa v znamení raka: Priam stvorené na rozmaznávanie

db, Pravda.sk | 05.07.2018 12:00
znamenie raka, rak Foto:
Dieťa v znamení raka.
Učiteľka, ktorá je so svojou triedou v škole v prírode, hneď spozná malého raka. Je to dieťa, ktoré ako prvé začne plakať. Chcelo by byť pri mame.

Samostatnosť – veľká výzva

Reč nie je len o dievčatách, ale predovšetkým o chlapcoch. Ak vôbec do školy v prírode pôjdu. Už odchádzajú s plačom. Niežeby rodičia niečo v detstve zanedbali, to nie. Oni by ich radi pripravovali na samostatnosť, u malého raka je to však tá najväčšia výzva. Ak sú rodičia v ohnivých znameniach, ktoré bazírujú na samostatnosti a nezávislosti, nebudú to mať s týmto dieťaťom jednoduché.

Bohatá fantázia

Rak sa najradšej zdržiava doma. Letné dovolenky s rodičmi pretrpí, odmalička prechováva lásku k útulnému domovu, rád sa tam vracia. Čo je pozitívne, tieto deti majú bohatú fantáziu. Preto im treba dať do ruky farbičky, podporovať ich, ak si vymýšľajú príbehy a hrajú kamarátom divadielko, ak spievajú, ak robia čokoľvek tvorivé.

Citlivý, stále plače

Podobne, ako dieťa v znamení ryby, aj malý rak je citlivý. Ostane mu to až do staroby. Sú to presne tí muži, ktorí sa rozplačú v sedemdesiatke pri filme a vôbec sa za svoje slzy nehanbia. Malý rak, ktorý sa skrýva za maminu sukňu a drží sa jej ako kliešťa, je neustále ufňukaný, tiež sa všetko snaží dosiahnuť cez slzy. Časom pochopí, že nie vždy to funguje.

Nechá sa rozmaznávať

Na rozdiel od takého kozorožca, ktorý je už v detstve dospelým a neznáša hladkanie, toto dieťa sa veľmi rado pritúli, je jednoduché ho rozmaznávať, je na to priam stvorené. Astrológovia rodičom odporúčajú, aby ho chválili, občas to aj trochu prehnali. Toto dieťa si totiž málo verí a často trpí komplexami menejcennosti.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ