Hviezdy, ktoré si single život užívajú! Aniston, Griffith aj Gyllenhaal

Pravda.sk | 26.06.2018 11:00
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian Lacroix Haute Couture.
Single život rozhodne nie je smuný. Dokazujú to aj hollywoodske hviezdy, ktoré po svojom boku partnerov nemajú.

Jennifer Aniston jednoducho na mužov šťastie nemá. Pred štyrmi mesiacmi oznámila rozchod s jej manželom, hercom Justinom Therouxom. A hoci sa pár mesiacov spoločenským podujatiam vyhýbala, už je späť… A na červených kobercoch sa usmieva vo skvelej forme buď sama, alebo v spoločnosti priateliek, najmä jej seriálovej kolegyne Courtney Coxovej.

Hoci Brada Pitta médiá spájali s rôznymi ženami – od herečiek Sienny Millerovej a Kate Hudsonovej až po profesorku Neri Oxman, oficiálne je ženský sexsymbol stále single. Ale jeho život rozhodne nie je smutný a ako aktuálne informuje nepríkald magazín People, Pitt si svoj status vychutnáva. "Je vidieť, že sa o seba lepšie stará a je tiež pozitívne naladený, čo sa týka budúcnosti,“ napísal magazín na svojich stránkach.

Herec Brad Pitt na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herec Brad Pitt na archívnom zábere. Herec Brad Pitt na archívnom zábere.

Drew Barrymore sa ako single mama stará o svoje dve dcéry. A ako zdôrazňuje v rozhovoroch, v blízkej dobe sa na tom nič meniť nechystá. Tri nevydarené manžestvá spôsobili, že čas, kedy po svojom boku žiadneho partnera nemá, si užíva – doteraz, ako tvrdí v médiách, mala stále pri sebe nejakého muža. Ako žena si chce vyskúšať žiť sama.

Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa Clarita Diet. Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa Clarita Diet.

Aj Melanie Griffith sa od rozchodu s manželom, Antoniom Banderasom, spolieha výlučne na seba. Ako povedala vo februári počas tlačovej konferencie pred slávnym Operballom vi Viedni: "Veľmi rada by som opäť mala nejakého milenca, ale ja chcem žiť u seba doma a zároveň chcem, aby on býval u seba,“ zhodnotila so smiechom. Herečka bola za Banderasa vydatá v rokoch 1996 až 2015.

Herečka Melanie Griffith na akcii v Los Angeles. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Melanie Griffith Herečka Melanie Griffith na akcii v Los Angeles.

Krásavec Jake Gyllenhaal má za sebou naozaj hviezdne vzťahy – po jehom boku boli krásky ako Reese Witherspoon, Taylor Swift či modelka Alyssa Miller. S ňou sa rozišiel v roku 2015 a oficiálne je herec stále single. Ako sa vyjadril v niekoľkých rozhovoroch, nenašiel ženu, ktorá by spĺňala jeho vysoké požiadavky. Zároveň však hovorí, že akonálle ju nájde, je pripravený okamžite si založiť rodinu.

Herec Jake Gyllenhaal. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Jake Gyllenhaal. Herec Jake Gyllenhaal.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ