3 veci, po ktorých muži túžia vo vzťahu

Pravda.sk | 02.03.2018 07:00
rande Foto:
Klape vám to? A čo si myslí on?
Zabudnite na večné ostré konflikty či úplnú kontrolu nad jeho časom. Buďte vo vzťahu šťastní obaja.

Viac času pre seba

V priemere dvojice trácia spoločne 70 percent ich času. Zvyšných 30 percent má každý pre seba – na svoje záľuby či priateľov. Mužom vyhovuje, ak vo vzťahu majú priestor práve na veci, ktoré ich bavia. Nechcú byť neustále „tlačený“ do spoločného koníčka či akcií, do ktorých sa im jednoducho nechce. Niet divu, že väčšina mužov žijúcich vo vzťahu priam zúfalo túži po okamihoch, kedy by si mohli robiť veci po svojom.

Rešpekt

Vo vzťahu sa môže prihodiť čokoľvek – ale vždy by ste mali k partnerovi pristupovať s rešpektom. Nenechajte sa pomýliť. Po rešpekte vo vzťahu túžia aj muži, ktorí konflikty nijako nevyhľadávajú. To, že jednajú pokojne a nejdú do ostrých konfrontácií ešte neznamená, že vy ich môžete „zhadzovať“. Najmä po každodenným povinnostiach či udalostiach sa snažte vždy jednať s človekom po vašom boku tak, ako si želáte, aby on jednal s vami.

Pokoj

Nech to znie akokoľvek zvláštne, muži – takmer všetci, túžia vo vzťahu po pokoji. Nie, nezaujíma ich ani vzrušenie, minimálne nie tak, ako práve spomínaný kľud. Pri svojej parnerke túžia mať pocit spriaznenej osoby, ktorá nevytvára večné konflikty. Veci sa predsa dajú riešiť pokojne, bez zbytočných scén či prehnaných emócií. Toho sa muži obávajú najviac. Ak vstúpia do vzťahu, veria, že žena po ich boku sa stane ich prístavom, v ktorm nájdu okrem lásky aj pochpenie, povzbudenie a oddych.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ