Páni, neviete, čo s Valentínom? Tu sú tipy

Pravda.sk | 10.02.2018 11:00
valentín Foto:
Aj vy chystáte prekvapenie?
Len pár dní a Valentín je tu! Páni, ešte stále máte čas vymyslieť pre vašu drahú polovičku nielen romantický program, ale potešiť ju aj milou maličkosťou.

Ako sa vyjadrila napríklad Meghan Markle, Valentín sa pre ňu spája s raňajkami do postele či kvetmi. Splniť predstavu peknej Američanky môže jej snúbenec, princ Harry. Ale vzhľadom na fakt, že ide o valentínsku klasiku, ktorá vám nezruinuje rozpočet, potešiť ňou môžete svoju partnerku aj vy. Na výbere kytice si nechajte záležať a zistite si, aké kvety sú pre vašu lásku tou najlepšou voľbou. A potom jej ich môžete postať hneď ráno do práce, keďže Valentín tento rok „padne“ na stredu.

Pred romantickou večerou môžete vašej drahej dopriať napríklad relaxačnú masáž v jej obľúbenom salóne, kam ju odprevadíte a následne si po ňu prídete, aby ste po príjemnom oddychu spolu strávili čas za romanticky prestretým stolom.

A čo večerná návšteva kina plná vášne? Aktuálne do našich kín prichádza film Päťdesiat odtieňov slobody o manželských radovánkach Anastasie a Christiana. Išpirácií v šteklivej snímke načerpáte spoločne viac ako dosť.

Aj z kultúrnych podujatí si môžete vybrať – 14. februára si tak môžete vo dvojici vychutnať koncert či divadlo. La Komika v Bratislave prináša komédiu Navždy alebo nikdy. V Košiciach si 14. februára môžete pozrieť komédiu Pyžamo pre šiestich. Ak je vaša polovička milovníčkou muzikálu, určite poteší predstavenie Rómeo a Júlia na bratislavskej Novej Scéne.

Utierky so srdiečkovou potlačou, Ikea
Škatuľka "Johannes", Westwing.sk
+8Telový sprej s hruškou a pivóniou, Avon

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ