Kvety na tanieri! Kedy, ak nie na Valentína

Pravda.sk | 01.02.2018 17:00
Živé kvety ako krásna dekorácia taniera pripraveného na romantickú večeru. Inšpirujte sa.

Nechajte si záležať na vašom valentínskom večeri, pre partnera pripravte stôl, ktorý ho očarí. So živými kvetmi sa to podarí za pár minút.

Tanier v tvare srdca, okolo neho lupene a na... Foto: SHUTTERSTOCK
Valentín Tanier v tvare srdca, okolo neho lupene a na tanieri červená ruža. Jednoduché a efektné, valentínskej prestieranie zvládnete za pár minút.
Drobný živý kvietok v kvetináči, prestieranie... Foto: SHUTTERSTOCK
valentín Drobný živý kvietok v kvetináči, prestieranie nesúce sa v odtieni jemnej ružovej, sviečka na stole. Aj takto nežne sa dá pohrať s kvetmi na valentínskom stole.
Stačí vám jemná ruža a stužka, ktorou... Foto: SHUTTERSTOCK
valentín Stačí vám jemná ruža a stužka, ktorou previažete tanier. Ak ste vyznávačkou mininalizmu a na "načačkané" prestieranie si nepotrpíte, je práve táto možnosť pre vás dobrou voľbou.
Čerstvá ruža v kombinácii so srdiečkami -... Foto: SHUTTERSTOCK
valentín Čerstvá ruža v kombinácii so srdiečkami - výrazná a jasná valentínska kombinácia, ktorou určite nič nepokazíte.
Kosatce urobia večer nezameniteľný najmä svojou... Foto: SHUTTERSTOCK
Valentín Kosatce urobia večer nezameniteľný najmä svojou vôňou. Ale dá sa s nimi pohrať aj ako s netradičnou dekoráciou na tanieri. Navyše, môžete ho schovať aj do priehľadného pohára, vďaka čomu pripravíte neprehlaidnuteĺnú dekoráciu sviatočného valentínskeho stola.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ