Žena v znamení kozorožca: Najprv práca, potom... láska

db, Pravda.sk | 22.12.2017 11:00
kozorožec Foto:
Žena v znamení kozorožca.
Podľa informácií astrológov je vládcom tohto znamenia prísny Saturn, ktorého zaujímala len moc.

Ide aj cez mŕtvoly

Žena v znamení kozorožca túži po kariére, a občas je schopná ísť aj, ako sa hovorí, cez mŕtvoly. Prácu ma postavenú na prvom rebríčku dôležitostí. Častokrát nevie, čo presne by chcela robiť a tak skúša – všetko dokončí. Nič nezvyčajné, ak má žena v znamení kozorožca tri vysoké školy a k tomu päť kurzov, a nakoniec zvíťazí profesia, ktorá skĺbila všetky tieto doterajšie poznatky.

Láska na druhom mieste

Láska ju zaujíma až neskôr, alebo, lepšie povedané, je na druhej priečke. Občas sa „prihodí“. Žena v znamení kozorožca nie je tá, ktorá by čítala zamilované romány a sledovala romantické filmy s vreckovkou v ruke. Láska sa podľa jej zmýšľania „pritrafí“. Ak sa to stane, je odmeraná, bez emócií, tápe, ako sa vlastne zachovať.

Je verná

Kozorožec je zemské znamenie, spolu s býkom a pannou. Toto sú ľudia, ktorí sú rodinne založení. Ak si svojho muža „odklepne“, trvá na sobáši. Toto nie je žena v znamení barana či strelca, ktorá prežije celý život rada v slobodnom stave. Kozorožec je konzervatívny, všetko má byť tak, ako sa patrí. Bude pyšne nosiť obrúčku a pravdepodobne už svojho muža neopustí. Taká je verná.

Zmena? To nie je pre mňa!

Toto znamenie nemá rado zmeny, podobne ako býk s pannou. Má sklony vyberať si dovolenkové destinácie zakaždým na rovnakom mieste (čo už, keď sa nám tam tak páčilo), bývať celý život na jednej adrese a pracovať na jednom pracovisku. Ak dôjde v živote ženy-kozorožca k nedobrovoľnej zmene, ťažko a dlho ju predýchava. Najmä ak ide o bydlisko.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ