Luxus pod stromčekom? Toto je 5 inšpirácií, ako na to...

Pravda.sk, zg | 07.12.2017 11:00
Luxusná brošňa Marni. Foto:
Luxusná brošňa Marni.
Aj vy túžite na Vianoce obdarovať svojich blízkych niečím výnimočným. Žiadne ponožky, alebo sada nožov do kuchyne. Čo tak zainvestovať do módy, šperku alebo kozmetiky?

Luxus na stole

Hľadáte niečo naozaj výnimočné na dekoráciu vašej domácnosti? Môžete to vyskúšať s produktmi L'Objet, ktoré sú priam umeleckým zážitkom interiéroveho dizajnu. Nejde o lacnú záležitosť, výnimočnú však určite. Misa na ovocie z nerezovej ocele zdobená zlatými lístkami.
Odporúčana cena: 470 eur

Olej pre večnú mladosť

Na zrelú suchú pleť je určená olejová starostlivosť Sisley Black Rose Precious Face Oil s vysokou koncentráciou účinných látok, obsahom omega mastných kyselín, výťažkami z ľanových semienok, slivky a čiernej ruže, ale aj bulharskej ruže či magnólie.
Odporúčaná cena: 170,50 eur

Luxusná podprsenka Agent Provocateur.
Misa na ovocie L´Objet.
+2Olejová starostlivosť na suchú pleť Sisley.

Bláznivá kľúčenka

Každý rok sa talianska značka Prada hrá s kolekciou darčekových doplnkov, aby vytvorila originálne darčeky pre tých, ktorí si u nej môžu dovoliť nakupovať. Prívesok na kľúče Prada trick Millie zdobený kožušinou vyzerá dostatočne hravo, ale aj luxusne.
Odporúčaná cena: info v predaji

Erotická nálada pod stromčekom

Hotové umelecké dielo, v ktorom sa snúbi erotická atmosféra s majstrovstvom detailu, ponúka podprsenka Luciela od Agent Provocateur. Je vyrobená z čipky, bohato vyšívaná kvetinovým motívom a jemne vystužená v košíkoch.
Odporúčaná cena: 147 eur

Šperk pre dámu

Kontrast jemnej kože a kryštáľov sa snúbi v kvetinovej podobe brošne známej talianskej značky Marni. Ide o nadčasový kúsok, ktorým môžete ozdobiť top, sako či kabát.
Odporúčaná cena: 260 eur

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ