Miluje ma? Maličkosti bežného dňa, ktoré vám to prezradia

Pravda.sk, gj | 14.06.2017 17:00
láska, vzťah, dôvera Foto:
Áno, je do vás blázon.
Žiadne veľké a nápadné gestá. Aj drobnosti hovoria jasnou rečou - ten muž je do vás blázon.

Keď musí vstať skôr ako vy, dá si veĺký pozor, aby vás nezobudil. Skôr, než odíde zo spálne, ešte vás prikryje, aby vám nebola zima. Zatvorí dvere a chystá sa potichu, aby ste si vy mohli ešte pospať.

Keď ide nakúpiť, vždy vám prinesie nejakú maličkosť, ktorú oceníte – či už je to vaše obľúbené víno, syr alebo čokoláda. Nezabudne na vás, hoci má plný zoznam vecí, ktoré v domácnosti chýbajú.

Ak máte spoločné auto, keď ho odparkuje, sedadlo šoféra nastaví tak, ako to vyhovuje vám. Keď nastúpite do auta, už nemusíte nič prestavovať, iba naštartujete a idete.

Jeho bozk na rozlúčku je skutočným bozkom a nie len rýchlym spojením pier pred domom. Vychutná si ho so všetkým, čo k nemu patrí.

Ak máte náročný deň v práci, čaká vás doma s večerou, po príprave ktorej si všetko sám uprace. Vy iba prídete a najete sa. Taký špičkový servis pre vás urobí…

Keď ste doma chorá v posteli, pri odchode z práce vám sám od seba zatelefonuje a opýta sa, na čo máte chuť, čím vás môže potešiť. Aby vám aspoň trocha spríjemnil vašu chorobu.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ