Pohodlná žena v znamení býka: Neznáša zmeny, nerada velí

db, Pravda.sk | 21.04.2017 09:00
Ani hysterka ani koketa. Taká je žena v znamení... Foto:
Ani hysterka ani koketa. Taká je žena v znamení býka.
Úvod patrí teraz mužom: Vyhrali ste! Toto znamenie je verné, a to nielen po sexuálnej stránke. Zotrvá, bude vás ľúbiť, ako sa vraví, "až za hrob".

Ľahko sa stane závislou

Astrológovia však upozorňujú na črtu, ktorá niektorým mužom imponuje, iných desí: Tieto ženy sa ľahko a rýchlo stanú závislé od partnera. Dôvodom môže byť aj ich lenivosť a pohodlnosť – základné charakteristické črty býka. Inak je to žena príťažlivá a zvyčajne máva veľký úspech u opačného pohlavia. Rozhodne sa nemôže sťažovať.

Priťahuje ju istota

Býka priťahuje istota. Nie je ako žena v znamení strelca, ktorá žije doslova pre dnešok a čo bude zajtra, ju nezaujíma. Pre býka je typické hniezdenie, vlastné hniezdočko, kde sa musí cítiť skutočne výnimočne. Viac ako na dovolenky, minie peniaze práve na zariaďovanie svojho interiéru. Pekné izbičky dopraje aj svojim deťom. Navyše, má vkus.

Všade dobre…

V znamení býka sa rodia konzervatívni ľudia, ktorí len neradi prijímajú zmeny vo svojom živote. Na čo si zvyknú, to chcú mať nadlho. Aj preto sa tieto ženy vyznačujú tým, že zotrvajú v jednej práci možno aj celý život, málokedy sa rozvádzajú, nerady menia a cestujú. Najlepšie sa cítia tam, kde to poznajú. Doma!

Nerada velí

Vzdialiť sa od tejto ženy by sa mal každý prelietavý muž, ktorý túži po slobode – baran, strelec a vodnár. Ak nájde toho pravého, nebude sklamaný. To, čo vie poskytnúť, je spoľahlivosť a zodpovednosť. Čo sľúbi, to platí. Nielen vo vzťahu, ale aj v práci, ak sa táto dáma stane náhodou nadriadenou. Náhodou, pretože v takej funkcii sa ani náhodou necíti ako ryba vo vode.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ