Kamarát a zároveň milenec? Aké pravidlá sa hodia?

Pravda.sk | 10.04.2017 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Kamarát a milenec zároveň.
Zdá sa vám to ako dobrý nápad? Keď sa kamarát stane milencom, treba sa mať na pozore. A vytušiť, kedy by mal prísť koniec.

1. Žiadne zlomené srdce

Vhupnúť do postele s kamarátom? Užívať si priateľstvo s benefitom sexu? Ide to! Ale ani jeden z vás by nemal byť tesne po rozchode. Prečo? Lebo v takom okamihu je človek zraniteľný a náchylný rýchlo sa zamilovať do niekoho, kto je práve po ruke. A po sexe sa to môže prihodiť veľmi rýchlo.

2. Miloval vás

Priateľstvo s benefitom sexu nefunguje, ak viete, že dotyčný kamarát k vám kedysi prechovával nežné city. Hoci vám to nikdy priamo nepovedal, vy ste vedeli, že vás miluje. Túto tému ste nikdy neriešili, ale ani po rokoch by takýto vzťah nebol z vašej strany fér. On by veľmi rýchlo „podľahol“ dávnym citom. Ak nič také nechcete, potom s ním do postele neskáčte.

3. Kino a večera?

Iste, po sexe si môžete zájsť na večeru. Dokonca aj do kina… Ale len vtedy, ak ste obaja „v pohode“. Ak nemá ani jeden z vás prehnané očakávania. Ak sa výlučne od sexu prehupnete k randeniu, pre jedného z vás sa to nemusí skončiť šťastne. A nastane koniec sexuálneho vzťahu aj kamarátstva.

4. Koniec akceptujte, obaja

Pár razy ste sa stretli, ale on už nejaví záujem. Vyhýba sa vám a vy z toho máte vytušiť, že vašim sexuálnym hrátkam je koniec. Dokážete to ukončiť? Alebo vám to povedal na rovinu? Scény nie sú na mieste. Ak si našiel priateľku, s ktorou to chce skúsiť, už ho nekontaktujte a nechajte ho tak.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ