Žena v znamení barana: Dominantná, ale spravodlivá

db, Pravda.sk | 21.03.2017 09:30
Planéta Mars, pod ktorou sa ženy v znamení barana narodili, je mužská. Neznamená to preto, že sú mužské, ale...
Žena v znamení barana. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie baran, baran Žena v znamení barana.

Problém s autoritou

Astrológovia upozorňujú na to, že odmalička sa u nich prejavuje problém s autoritou. Podobne ako deti a dospelí v znamení leva, aj malý baran sa najradšej vidí vo vedúcej, dominantnej funkcii. Ak je to opačne, a on má byť „poslušným“ podriadeným, je zle-nedobre. Trpí. Týka sa to celého znamenia, žien, mužov aj detí, ktoré chcú stáť na čele kolektívu.

Potrebuje ciele a výzvy

Pre nikoho nie je dôležitejšie, ako práve pre ženu-barana, „nájsť sa“ v práci. Ak nedosiahne svoj cieľ a má niekde pracovať „dočasne“, trpí. Toto trápenie ju vyčerpáva a prácu, ktorá ju nezaujíma, neodvedie ukážkovo. Ciele a výzvy, to je pre ňu, potrebuje sa pre niečo zapáliť, práca ju musí brutálne baviť, aby v nej niečo dosiahla. Častokrát takú nájde a je spokojná.

Potiahne aj domácnosť

Čo sa týka partnerstva, aj tu chce vládnuť. Nerobí jej problém osloviť muža hoci na ulici, sama sa chváli tým, že to „ona ho zbalila“, a chce byť vo vzťahu tá dominantnejšia. On teda nech je pasívnejší. Takáto rola jej bude vyhovovať a určite nebude mať problém ani s tým, ak to bude ona, kto bude finančne „ťahať“ domácnosť. Ona nie je ako ryba, ktorá sa nechá živiť.

Deťom dá krídla

Žena v znamení barana nie je tak posadnutá túžbou po rodine, ako račica. Ale keď jej deti do života prídu, určite bude starostlivá matka. Plusom pre jej deti bude to, že od nej dostanú maximálnu slobodu, ktorá ona zo všetkých strán a od všetkých vyžaduje. Budeš chcieť hrať futbal? Nie som fanúšičkou tohto športu, ale na sto percent ťa podporím!

Priamočiara a spravodlivá

Na tejto žene sa najviac oceňuje nielen jej zmysel pre humor, ale predovšetkým priamočiarosť a otvorenosť. Vždy viete, na čom u tejto dámy ste, hoci to zabolí, nemá problém vám povedať do očí, čo si o vás myslí. Má tiež zmysel pre spravodlivosť a rozhodne patrí k férovým ľuďom. Pomáha, keď ju druhí potrebujú a vie byť veľmi veľkou oporou.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ