Žena v znamení vodnára nebude v klietke! Chce lietať

db, Pravda.sk | 23.01.2017 09:00
vodnár Foto:
Žena v znamení vodnára.
Podobne, ako žena, narodená v znamení váhy, aj žena-vodnárka je váhavá. V tomto prípade bude zvádzať boj so životnou dilemou. Myslí si, že sa treba rozhodnúť. Buď kariéra, alebo materstvo na plný úväzok.

Materstvo verzus kariéra

Ako naznačujú astrológovia, väčšinou sa ženy, narodené v znamení vodnára (druhá polovica januára, prvá polovica februára), rozhodnú byť dobrými matkami. Keďže sú však veľmi inteligentné, budú trpieť, ak sa nebudú môcť realizovať. Ony totiž chcú, aby o nich bolo počuť, aby v tomto svete niečo dokázali. Matky však budú láskavé, najláskavejšie.

Silná intuícia

Pokojne sa táto žena môže spoľahnúť na svoju intuíciu. Je silná, dáva na ňu. So ženou v znamení barana a tiež so strelkyňou ju spája túžba po slobode. Aj preto býva asi posledná „z triedy“, ktorá sa vydá. O tom, že spojí svoj život s mužom, ktorého si vybrala, musí byť presvedčená do špiku kostí. Ale čo jej to prinesie… Nie je v tomto smere romantička a sloboda je sloboda… Víťazí.

Žiarlivosť nemá šancu

Aj to je dôvod, prečo vo svojom živote nestrpí žiarlivého muža. Jeden náznak žiarlivosti (zväzovania) a môže sa s ňou rozlúčiť. Zdúchne mu zo života bez stopy, rafinovane si pobalí svoje veci, zmení telefónne číslo, zahladí stopy. Je podobná strelcovi – ten by ju pochopil. Je rada stále na cestách, ak doma, tak s nevybaleným kufrom. Slobodu chce cítiť v každej kostičke svojho tela.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ