Sexuálne polohy, ktoré prezradia, či ste v posteli skutočne zohratí

MaM | 10.12.2016 14:02
Polohy v stoji, ktoré si naozaj užijete Foto:
Ilustračné foto.
Chcete si overiť, či je váš milostný život v naozajstnom súzvuku? Neváhajte vyskúšať milostné pozície, ktoré namiesto rečí ponúkajú výsledok. Do plného uspokojenia ich dovedú len tie páry, ktoré už prakticky nepotrebujú riešiť žiadny nesúlad.

69

Táto poloha je určená dvojiciam, ktoré sú naladené na rovnakej vlne a to nielen psychicky, ale aj telesne. Ak má milenec dva metre a vy ledva stošesťdesiat centimetrov, tak to jednoducho nebude o uspokojení, skôr experimentovaní a skúšaní. Poloha 69 je o správnom pomere telesných proporcií, ale nie len. Máte pred sebou nielen pohlavné orgány, ale aj zadok. Pre dvojice, ktoré nie sú úplne synchrónne, bez škrupúľ a hanby to poloha rozhodne nie je príťažlivá.

Misionár

Najrozšírenejšia, najobľúbenejšia aj najvšednejšia poloha. Čo tu teda robí pozícia, ktorú aplikuje každý pár? O sexuálnom naladení vám napovie viac, ako mnoho iných. Je potrebné si všímať správne náznaky. Bozkávate sa? Hladíte sa navzájom? Vy zbehnete partnerovi rukami na zadoček a zvyšujete jeho potešenie, zatiaľ čo on sa venuje vašim bradavkám? Ste tí, čo sa k sebe pri pozícii nežne túlia a variujú ju rôznymi zaujímavými pohybmi? Alebo len ležíte a mechanicky súložíte? Asi netreba hovoriť, ktorá dvojica je na tom so súzvukom lepšie. Opäť platí, že obyčajné veci vedia prezradiť najviac.

Postojačky

Čím komplikovanejšia pozícia, o to viac sa ukáže, ako ste vzájomne vyladení. Poloha postojačky opúšťa komfortnú a bežne zaužívanú zónu ľahu. Preto si žiada aj viac spoločného súzvuku. Je jedno, či sa oddávate láske odzadu, opretá o stenu (čo je najjednoduchšia verzia), hľadáte rozkoš oproti sebe, alebo si vás partner vysadí do náručia. V tejto pozícii si užijete láskyplné vibrácie. Ak vám začne vyhovovať, znamená to, že ste naozaj už svoji.

Jazdecká odzadu

Je veľkou maturitou erotického súzvuku. Pri klasickej pozícii tvárou v tvár jazdíte na partnerovi v smere erekcie. Ak sa otočíte chrbtom k jeho tvári, penis sa dostáva do kontry s prirodzeným smerom stoporenia. Pre niektorých mužov je táto pozícia nepríjemná. Je na žene, aby vycítila možnosti jeho tela a až následne si obaja užili vrchol slasti, ktorý najmä kvôli dráždeniu G bodu, táto pozícia ponúka. Ak sa vám nedarí, súlad nebude vašou silnou stránkou.

Ako vylepšiť nedokonalosť?

Postrehli ste, že uvedené polohy nie sú to pravé orechové? Môžu byť. Stačí málo! Uvoľnenie a priateľské prijímanie partnera. Žiadne zábrany. Zabudnite na hanbu, nepohodlie, na všetko, iba sa navzájom uspokojujte tak, ako vám je to príjemné. Telo na telo, s radosťou a úsmevom. Počúvajte svoje telo, aj telo partnera. Tak podvedome, ako keď tancujete. Inak to jednoducho nepôjde.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ