Divoký sex - takto si ho užijete naplno!

MaM pre Pravda.sk | 30.11.2013 17:00
jazdecká poloha - sex - milovanie Foto:
Nie je to len krása a veľké prsia, či mamutie mužstvo, čo sa na sexe podpisuje divokou mocou magickej príťažlivosti.
Prebuďte v sebe dračicu a vo vašom partnerovi vyburcujte šelmu.

Existuje pár zaručených trikov, ako nabudiť tú správnu atmosféru, aby sa triasla posteľ, nemohli spať ani susedia a vy ste mali pocit, že pojem sexuálna revolúcia zavítal konečne aj do vašej spálne.

Vôňa tela

Nie je to len krása a veľké prsia, či mamutie mužstvo, čo sa na sexe podpisuje divokou mocou magickej príťažlivosti. Vôňa tela. Dnes tak zaznávaná a samozrejme aj značne potieraná. Lenže práve ľudia v dávnej dobe mali pach ako jeden z hlavných stimulov k páreniu. Koniec koncov v prírode, kde neexistujú parfumované mydlá a voňavky, to platí dodnes. Ak chcete rozprúdiť vášeň a staviť na divokosť, umyte sa čistou vodou, opláchnite zo seba pachy, ale zachovajte si vlastnú živočíšnosť. Ak partner zacíti prirodzenú vôňu partnerky, jeho erekcia aj libido razom poskočia. A to nehovoríme o situácii, keď vy ucítite poctivú, ale čistú vôňu muža. Cestu k divokému sexu už nič nezatarasí.

Vymedzte si čas

Ženy sú tie, čo sa sťažujú obvykle na krátkosť sexu, ale dobrou stimuláciou je u nich orgazmus možné dosiahnuť za tri až päť minút. Súlož trvajúca dlhšie ako dvadsať minút začína byť nudnou. Vyvarujte sa nudy a zapíšte si nad posteľ, že divokosť sa nedá udržať dlhé minúty. Je to o víre vášní. Takže na čo ešte čakáte? Stačí pár zvodných výrazov, správnych ťahov a vrhnúť sa na seba Divoký sex nemusí byť drsný, ale správne vášnivý, že po ňom ostanú kropaje na chrbte a blažené výrazy v tvári.

Tešte sa

Predpríprava na divoký sex je takou malou lekciou z Tantry pre tých, čo nemajú čas. Na divoký sex sa dá dokonale pripraviť aj osamote. Stačí, si vizualizovať erotické predstavy, snívať svoje osobité sny o krásnom milovaní a prísť domov navnadená. Prečo si nespríjemniť cestu domov nie počúvaním nahnevaných rozhovorov, alebo starostí, ale uzavrieť sa do zóny predstáv so svojím milovaným. Je to predpríprava k divokému sexu.

Vypnite

Romantický sex je racionálny a plánovaný, pri tom na verejnosti je v krvi adrenalín, rýchlovka je predovšetkým o dobrom načasovaní, ale pravý divoký sex, tak to je o absolútnom vypnutí akéhokoľvek myslenia. Jediné, čo vo vás musí ostať je čistá koncentrovaná túžba. Prečo by ste sa mali obmedzovať? Vypustite svoju prirodzenosť a zapáľte spálňu plameňom vášne.