Charakterizuje ich večný neporiadok! Tieto znamenia sa upratovaním veľmi nezaťažujú

Poriadok doma či v kancelárii je pre niektorých ľudí prioritou číslo jeden. Na opačnej strane spektra sú ale takí, ktorí poriadok okolo seba nijako špeciálne neriešia.

08.06.2023 10:00
šatník, žena, skriňa, upratovanie, neporiadok Foto:
Upratovanie práve nemusíte?
debata

Chaos, ktorý vládne v ich veciach, im nijako špeciálne nevadí. Zvlášť tieto znamenia majú tendenciu udržiavať okolo seba skôr neporiadok, ako dokonale upratané okolie.

Blíženci

Blíženci sa vyznačujú kreativitou a všestrannosťou. Často majú v hlave množstvo nápadov a záujmov, preto je pre nich náročné sústrediť sa na jednu vec – vrátane poriadku. Môže sa teda stať, že blíženci sa často ponoria do vlastného chaosu. Ľudí, ktorí ich na neporiadok neustále upozorňujú, si nevšímajú, nad ich odporúčaniami často len mávnu rukou.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Ryby

Nežné a zasnené ryby niekedy žijú vo svojom vlastnom svete. Aj o nich je známe, že radi vytvárajú okolo seba chaos, ktorý je pre ostatných priam odstrašujúci. Ryby majú tendenciu byť natoľko zaujaté svojimi myšlienkami a pocitmi, že úplne zanedbávajú prostredie, ktoré ich obklopuje. Či už v práci alebo doma, toto znamenie sa neporiadku nevyhne.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Baran

Dobrodružný baran neustále hľadá nové zážitky a inšpirácie. Výrazná snaha o slobodu však niekedy vedie k tomu, že ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu odvrátia svoju pozornosť od upratovania či vytvárania poriadku vo veciach. V ich svete to jednoducho nie je priorita. Navyše, nechcú strácať čas. Namiesto upratovania sa radšej vydávajú za dobrodružstvom alebo robia veci, na ktorých im skutočne záleží.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chaos #poriadok #znamenia zverokruhu

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...